روستای تکه واقع در 8 کیلومتری بخش مرکزی نهاوند به سمت جاده بروجرد می‌باشد، این روستا دارای 800 نفر سکنه و حلقه اتصال روستاهای فیازمان، قلعه ذرتی، دره ابراهیم، رود حسن سفلی و علیا و امیرآباد است که مردم آن به زبان لری صحبت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، در لغتنامه مرحوم دهخدا  از روستای تکه به معنی روستایی در حال تکوین و تکویر و رشد نام‌برده شده است در مورد گذشته دور این روستا اطلاعات چندانی در دست نیست ولی روستای جدید حدود 250 سال سابقه دارد.

آلبومی از منظره زیبای روستای تکه

با توجه به کشف اسکلت و ظروف سفالی در پایین روستا قدمت تکه به دوران قبل از اسلام  و حدود 2000 سال قبل برمی‌گردد.

آلبومی از منظره زیبای روستای تکه

در شهرستان نهاوند و استان همدان روستای تکه را با ورزشکاران ملی‌پوش دوومیدانی و باغات سرسبز پر از میوه می‌شناسند به‌طوری‌که قدیمی‌ترین باغ در بین 20 روستای منطقه بالای نهاوند باغ زردآلویی با درخت توت به قطری بیش از 2 متر در پایین این روستا همچنان وجود دارند.

آلبومی از منظره زیبای روستای تکه

 از جاذبه‌های مهم این باغ درختان مهندسی و ردیف‌کاری و شکوفه‌های زیبای گیلاس و گلابی و زردآلو و سیب آن است که عکاسان خوب کشور را به خود جلب می‌کند.

آلبومی از منظره زیبای روستای تکه

وجود امام‌زاده ابراهیم (ع) در روستای بالادست که برادر امام رضا در روستای دره ابراهیم می‌باشد و همچنین امام زاده پیر غیب در روستای رود حسن علیا و روستای تاریخی قلعه ذرتی با چشمه‌های زیبا و کوهستان قشنگش باعث جلب مسافران نوروزی و گردشگران می‌شود.

آلبومی از منظره زیبای روستای تکه

روستای تکه به علت شرایط مناسب آب‌وهوایی و انواع درختان میوه و تاکستان‌هایش در بیشتر موقع سال گردشگر پذیر است و زائران این دو امام زاده و مسافران سراب بنفشه در روستای تاز ناب علیا مجبورند کمی در میان باغات اطراف این روستا به استراحت به پردازند.

آلبومی از منظره زیبای روستای تکه


انتهای پیام/پ


برچسب ها: بی نظیر ، مناظر ، جاذبه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.