به گزارش خبرنگار اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از میل آنلاین همه ساله در جشنی چند روزه چینی ها حدود ده هزار سگ و گربه را برای برگزاری ضیافت خود سلاخی می کنند.این حیوانات زبان بسته از چند روز قبل در قفس نگهداری می شوند و پوستشان به صورت زنده یا مرده از تنشان جدا می شود و به صورت آویزان داخل روغن داغ سرخ شده تا حدود 300 سگ و گربه برای هر روزبرای پذیرایی پخته شوند .
انتهای پیام/
چینی ها در بستر مرگ زندگی میکردن و بخاطر زیاد بودن جمعیت غدای خود را نمیتوانستند تأمین کنند
برای همین شروع کردن به نابودی حیوانات و از گوشت آنها استفاده کردن ولی با شما موافقم این بی رحمی هست
ولی اگه این کارو نکنن مسلشون نابود میشه و از گرینگی میمرن
کاراشون خیلی زشته
چطور امتحانش کنین
و کله پاچه گوسفند از نظر اسلام کاملا حلال و شرعی میباشد . خارجی ها حیوونی که مرده رو میخورن و دیگه به نحوه ی کشته شدنش اهمیت نمیدن. مثلا با نیروی برق ماهی میگیرن در صورتی که ما با تور ماهی میگیریم . دین مبین اسلام وقتی فلان چیز حرامه حتما دلیل علمی داره. مثلا گوشت خوک حرامه و باکتری مضری در گوشت آن وجود دارد .
دلگیریم از اینه که اکثر بچه ها توی نظراشون از حقوق حیوانات دفاع نکردن. کلا جان چیز کمی نیست . حالا فیل باشه یا مورچه. از کلمه ی اشرف مخلوقات شرمنده ام.میدونید سر شتر رو چطور میبرن.....؟؟؟؟؟؟ یک نیزه ی بسیار تیز در زیر گلوش فرو میکنن و به حالت خودش میزارنش تا جان عزیزشو بده.
خب چینیا دین ندارن که..
جدا که حالمون به هم خورد
اما اینجاش بده که حیوون زبون بسته رو زنده پوس میکنن.
خوب نامرد اول بکش بعد سلاخی کن.لا اقل کمتر زجر بکشه.خودت دوس داری اینکارو باهات بکنن.
ازدستشون