فرهاد صفدری با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت خوزستان از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا 15 فروردین ماه، افزود: این طرح در قالب تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله در رستورانها، کارگاههای قنادی، مراکز بینراهی توزیع مواد غذایی، ساندویچفروشیها و آشپزخانهها اجرا شد.
وی گفت: در این طرح اماکن عمومی، هتلها، پارکها، پمپبنزینها، مدارس و اماکن اسکان نوروزی با هدف حفظ و ارتقا سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و نظارت بر وضعیت عرضه مواد غذایی و وضعیت بهداشت محل اسکان مهمانان نوروزی انجام شد.
سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفهای مرکز بهداشت خوزستان افزود: در این مدت، 20 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل تخلفات بهداشتی با تشخیص کارشناسان بهداشت محیط شهرستانها پلمب و تعطیل شد و بیش از 10 تن مواد غذایی به دلیل فساد و عدم قابلیت مصرف از پروسه عرضه خارج و معدوم شد. همچنین حدود 5 هزار مورد برخورد با دستفروشان و دورهگردان عرضه مواد غذایی در سطح استان صورت گرفت.
صفدری گفت: علاوه بر بازرسیها، متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز در زمینه بهداشت مواد غذایی و تهیه و عرضه مواد غذایی از سوی اکیپهای بازرسی آموزش دیدند.
انتهای پیام/