به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر گفت: 470 نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب 119 اکیپ از 25 اسفند تا 15 فروردین، بر مراکز عرضه مواد خام دامی، کشتارگاه ها و رستوران های سطح استان نظارت کردند.
عبدالمحمد نجاتی، با اشاره به 2 هزار 473 بازدید اکیپ های نظارت بهداشتی از مراکز عرضه مواد خام دامی، افزود: طی اجرای این طرح، 9 مورد تخلف مشاهده و متخلفان به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
انتهای پیام/ک