به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، کارشناس مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : هر قوطی نوشابه حدود 10 قاشق غذا خوری شکر دارد که باعث چاقی، کبد چرب و همچنین پوکی استخوان می شود.
فلوریا انفرادی با تاکید بر محدود کردن مصرف سوسیس و کالباس نیز افزود : کارخانجات تولید سوسیس و کالباس برای ماندگاری بیشتر گوشت، مواد نگهدارنده و برای بهتر شدن طعم آن چربی، برای از بین بردن بوی نامطبوع، ادویه زیاد و برای رنگ قرمز یا صورتی اسید نیتریک و نیترات اضافه می کند که تمام آن ها در دراز مدت مشکل ساز و سرطان زا می شود.
وی گفت : به حداقل رساندن مصرف قند و شکر، ورزش، پرهیز از مواد پرچرب و نشاسته ای و کنترل خوردن از مهم ترین راه های پیشگیری از ایجاد کبد چرب است.
انتهای پیام/آ