مصرف نوشابه احتمال ابتلا به کبد چرب و پوکی استخوان را در افراد افزایش می دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، کارشناس مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : هر قوطی نوشابه حدود 10 قاشق غذا خوری شکر دارد که باعث چاقی، کبد چرب و همچنین پوکی استخوان می شود.

فلوریا انفرادی با تاکید بر محدود کردن مصرف سوسیس و کالباس نیز افزود : کارخانجات تولید سوسیس و کالباس برای ماندگاری بیشتر گوشت، مواد نگهدارنده و برای بهتر شدن طعم آن چربی، برای از بین بردن بوی نامطبوع، ادویه زیاد و برای رنگ قرمز یا صورتی اسید نیتریک و نیترات اضافه می کند که تمام آن ها در دراز مدت مشکل ساز و سرطان زا می شود.

وی گفت : به حداقل رساندن مصرف قند و شکر، ورزش، پرهیز از مواد پرچرب و نشاسته ای و کنترل خوردن از مهم ترین راه های پیشگیری از ایجاد کبد چرب است.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.