در سال 94 بیش از 3 میلیون و 547 هزار و 90 قطعه جوجه یک روزه وارد مرغداری های شهرستان شیروان شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شیروان گقت : شهرستان شیروان با دارا بودن 36 واحد فعال مرغداری با ظرفیت 840 هزار قطعه، تولید کننده اصلی گوشت مرغ استان است.

سامان بربند همچنین به اهمیت و نقش دامپزشکی در نظارت بهداشتی بر مرغداری ها اشاره و افزود : این شبکه با اعمال این نظارت ها و کمک به بهبود مدیریت واکسیناسیون به موقع و پیشگیری از بیماری های طیور، عرضه گوشت مرغ سالم و بهداشتی به مصرف کنندگان را تضمین می کند.

انتهای پیام/آ

برچسب ها: بجنورد ، ورود ، جوجه ، مرغداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.