این روزها برخی پسران پولدار و جوانان اراذل هر کدام برای خودشان یک نوع خانه مجردی دارند که تنها در یک مورد شبیه یکدیگر هستند.

تنها شباهت زندگی VIP مجردهای پولدار با اوباش خطرناک جنوب شهر
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگارن جوان، زندگی مجردی دوره ای از زندگی فرد است که بعضی از انسان ها  در آن میکوشد  اهداف و آرزوهای خود را محقق سازد و آزادي هاي كه تصورش ممكـن است مشكل بنظر برسد را تجربه کند. این پدیده مذموم  در زمانی نه چندان دور مختص به پسران بود اما در جامعه امروزه ما چه بسیار دخترانی هستند که به این نوع زندگی روی اورده اند و این عامل به پدیده ای ملموس در جامعه ما تبدیل شده است اما این زندگی در عین حال که راحت و کم دردسر به نظر می رسد، مشکلات خاص خود را دارد و تا فرد  در آن قرار نگیرد، نمی تواند مشکلاتش را به خوبی درک کند.

اگر چه  این عامل به عنوان یک کالای وارداتی سهمی از فرهنگ غرب است اما همین کالای وارداتی امروزه یک سبک از زندگی ایرانی به ویژه برای جوانان ما شده است. چه بسیار دختران و پسرانی هستند که به علت بالا رفتن سن، علاقه مند نبودن به ازدواج، نداشتن ارتباط خوب با والدین، تلاش برای استقلال طلبی، داشتن روابط عاطفی با دوستان خود، میل به فردیت، میل به رشد و پیشرفت تحصیلی و حرفه‌ای این نوع زندگی را میپذیرند. اما باید دانست زندگی مجردی که ممکن است از بیرون برای دیگرانی که آن را میبینند خوشایند باشد اما به مرور زمان و با گذشت این دوره از زندگی فرد قطعا آثار منفی آن در ادوار دیگر زندگی فرد تاثیر خواهد داشت و زمینه ساز آسیب های اجتماعی دیگر خواهد شد.

اگر مسیرتان شبانه به شمال شهر افتاد و اگر چند روزی همراه پسران پولدار شهر شدید حتما مشاهده می کنید خانه های لوکس با امکانات ویژه که محل خوشگذرانی مراسم های شبانه و ... مجردهاست .وقتی با این جوانان که بین 25 تا 35 سال سن دارند هم صحبت می شویم آنان از بی میلی خود به تشکیل خانواده و حتی در کنار خانواده بودن می گویند.

بیشتر این افراد اعتماد به نفس خود را از اسکناس های کاغذی به دست می آورند و آسایش و رفاه را در اعیان نشینی جستجو می کنند.

جالب است اینگونه آدم ها که زندگیشان آرزوی خیلی از جوانان و حتی مردان میانسال است خودشان از وضعیت کنونی رضایت ندارند و همیشه به دنبال تنوع و ثروت بیشتر و لذت های زیباتر می گردد.

شاید به اصطلاح ما این بچه پولدارها عده کمی باشند ولی در گوشه و کنار محلات تهران زندگی مجردی جوانان خیلی متفاوت است.

گاهی جوانان به دلیل نداشتن امکانات و پول کافی و اشتغال از تشکیل خانواده می گریزند.این افراد به صورت گروهی پول کرایه یک خانه را جمع می کنند و برای خودشان اتاقی می گیرند، عده ای که خلافکار هستند خانه مجردی شان پاتوق سابقه داران شهر و انبار لوازم مسروقه می شود و عده ای که اوباش نام دارند اتاق خانه مجردی شان را محل قلیان کشیدن، شرب خمر ، دورهم نشیمی های شبانه و .. می کنند.

اگر با آنها هم صحبت شویم اعتماد به نفس خود را در رفیق و چاقو و مواد خلاصه می کنند و آنان نیز از کنار خانوده بودن متواری اند .

شاید عدم تمایل این دو طیف جامعه به خانواده و متواری بودن از آن را بتوان تنها شباهت زندگی آنان با هم دانست.

**فاصله گرفتن عاطفی – فکری  فرزندان از والدین وافزایش روحیه ضد خانواده

افرادی که به علت مسایل مالی و سختگیری های خانواده  و یا به هر دلیل دیگر، زندگی مجردی را انتخاب میکنند بعد از مدتی که به آغوش خانواده باز میگردنند به طور ناخودآگاه فاصله عاطفی – فکری  با خانواده پیدا میکنند و پرخاشگری و ستیزه جویی در آنها تبلور پیدا میکند. لذا والدین باید از جایگاه مدیری سختگیر به دوستی مهربان تغییر مسیر دهند تا بتوانند اعتماد جوان یا نوجوان خود را جلب کنند.

دوری از بستگان و خویشاوندان  و نداشتن صله ی رحم:  بسیاری از افرادی که به سبک زندگی مجردی روی می اورند بعد از مدتی نه تنها از خانواده بلکه از بستگان و خویشاوندان فاصله  پیدا میکنند و چون وقت خود را با دوستان خود میگذارنند متأسفانه به دوستانشان بيشتر از اقوام و نزديكان درجه يك خود اعتماد می كنند و اين امر خود زمینه ساز مهارت های اجتماعی ناپایدار خواهد بود.

پدرام 26 ساله مهندس مکانیک میگوید طی مدتی که در تهران ساکن بودم و درس میخواندم به علت دوری از اقوامم نمیتوانستم دیگر مانند سابق با آنها ارتباط داشته باشم و حالا که بعد از مدتی درسم تمام شده است و از خانه های مجردی فاصله گرفته ام احساس میکنم با آنها طی این مدت چه قدر فاصله داشتم. زندگی مجردی فرصت ارتباط با آنها را از من گرفته بود.

**بروز رفتارهای نابهنجار و غیر اخلاقی

هر رفتاری که برخلاف معیارها، ضوابط و هنجارهای اجتماعی باشد، رفتار نابهنجار و غیر عادی تلقی خواهد شد و از آنجا که کانون خانواده اولین و مهمترین رکن در جامعه اسلامی ما است ، در این کانون مهم با اصول اخلاقی و دوستی با فرزندان میتوان و با ایجاد بستری مناسب رفتارهای نابهنجار و غیر اخلاقی آنها را کنترل کرد. لذا دوری از خانواده و روی آوردن به زندگی مجردی و دوستی با همسالان و تاسی گرفتن از رفتارهای منفی دوستان، ناخوداگاه تاثیر آنها را میتوان نه تنها در زندگی مجردی بلکه پس از آن مشاهده کرد که نه تنها باعث شکسته شدن و نقض هنجارهای اجتماعی می شود، بلکه باعث واکنش منفی شدید از طرف دیگران نیز می شود.

**اعتیاد، سیگار و مصرف مشروبات الکلی

انتخاب زندگی مجردی و به دنبال آن دوستی با افرادی که هیچ شناختی از رفتار آنها نداریم و به آنها به سرعت اعتماد میکنیم  قطعا در زندگی مجردی زمینه ساز بسیاری از مشکلات خواهد شد.مشکلاتی نظیر اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی  که این عامل خود بستری مناسب را برای به انحراف کشاندن فرد به دیگر بیراهه ها خواهد داشت.

مهدی 32 ساله دانشجوی علوم سیاسی میگوید فردی را که زمینه انجام اعتیاد و استفاده از مشروبات الکلی را داشته باشد با زندگی مجردی شرایط برایش فراهم میشود. او از خودش میگوید که طی دورانی که با دوستان زندگی مجردی داشت استفاده از مواد دخانی مانند سیگار و دیگر مواد اعتیاد اور را تجربه کرده است. 

**بی انگیزه و بی اعتماد شدن به ازدواج

شاید این جمله  آشنا را بارها شنیده اید که هر طوری زندگی مجردی خودت را تنظیم کنی، متاهلیت نیز از آن تبعیت خواهد کرد و با ازدواج معجزه ای در سبک زندگیت ایجاد نمیشه. افرادی که سبک زندگی مجردی خود را از ابتدا بر پایه ارتباطات نادرست قرار می دهند و عادت به این شیوه زندگی، فرد را از مسیر ازدواج خارج میکند و حس بی اعتمادی را نسبت به اطرافیان به ویژه جنس مخالف در آن افزایش میدهد.
لیلا 38 ساله خانه دار در این دباره میگوید خانه های مجردی چون مامنی برای فساد اخلاقی به ویژه برای پسران است بعد از دوره ای نه چندان دور نمیتوانند ازدواج را بپذیرند  چون به شرایط عادت کردند.

خودمدار و خودمحور شدن فرد:  فردی که زندگی مجردی را انتخاب میکند در طول دوره زندگی خود این قدرت را پیدا میکند که به تنهایی تصمیم بگیرد و  فرصت رويارويي با عقايد مخالف از وي گرفته مي شود و مجال آن را نمي يابد که با وجود مخالفت هاي ظاهري يا تفاوت هاي رفتاري، بتواند به اتحاد و تعلق برسد.

**سخت شدن شرایط ازدواج برای دختران

دخترانی که برای ادامه تحصیل یا کار و دور از خانواده زندگی مجردی را بر میگزینند، نگاه افراد دیگر به آنها تغییر پیدا میکند و بعد از مدتی ممکن است شرایط ازدواج برای این دسته افراد به سختی فراهم شود.

اکرم 29 ساله که با دوستانش زندگی مجردی را گذرنده بود در این باره میگوید با این که در دوران مجردی سعی کردم راه خطایی را نروم اما ازدواج هایی که با واسطه بهم پیشنهاد میشد همیشه از طرف مقابل رد میشد و تنها دلیلش را زندگی مجردی میگفتند. در حالی که زندگی مجردی ام را به خوبی پشت سر گذاشته بودم. وی می گوید وجهه این نوع زندگی برای دیگران جلوه بدی پیدا کرده است.

دوری از وسایل ارتباط جمعی و روی آوردن  به شبکه های ماهواره ای: بسیاری از افراد به ویژه پسران  از آنجا که دور از خانواده و مستقل از آنها زندگی میکنند، ممکن است با دوری از وسایل ارتباط جمعی مانند تلویزیون و استفاده نامناسب از ماهواره زمینه مفاسد غیر اخلاقی را در انها چه در دوران مجردی و چه پس از آن در آنها افزایش دهد و زندگی آینده آنها را با چالشی دو چندان رو به رو سازد .

 کمرنگ شدن نقش ارزش های دینی درزندگی:  اموزه ارزش های دینی و معنوی در جامعه اسامی ما به شکلی مثبت در تمام ادوار زندگی هر فردی به وسیله اجتماع و خانواده شکل داده میشود . لذا با انتخاب زندگی مجردی و رابطه با افرادی که هیچ شناختی از ارزش های معنوی آنها نداریم و نیز تحت تاثیر محیط قرار گرفتن ممکن است ارزش های دینی وومعنوی را در افراد به مرور زمان کمرنگ سازد و با کم‌رنگ شدن اعتقادهای مذهبی، زمینه بسیاری از فساد‌ها فراهم می‌شود.

**آمارها چه می‌گویند؟

 
آمارها نیز حکایت افزایش رو به رشد زندگی‌های مجردی دارد. به طوری که ۳۰ درصد از جوانان ایرانی ساکن شهرهای بزرگی چون تهران، تبریز، اصفهان، مشهد، اهواز و شیراز زندگی مجردی را انتخاب کرده‌اند. طبق نتایج سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۰، در شهر تهران در گروه سنی ۱۵ تا ۳۹ سال ۱۰۶۲۰۵۹ مرد مجرد (شامل بی‌همسر به دلیل فوت، بی‌همسر به دلیل طلاق، و هرگز ازدواج نکرده) وجود دارد و ۷۸۹۲۵۲ مرد دارای همسر.
 
این ارقام برای زنان ساکن تهران در همین گروه سنی عبارت است از ۸۴۳۷۹۵ زن مجرد (شامل بی‌همسر به دلیل فوت، بی‌همسر به دلیل طلاق، و هرگز ازدواج نکرده) و ۱۰۴۳۶۰۶ زن دارای همسر. اما همه مجردها به صورت مستقل و مجردی زندگی نمی‌کنند، بلکه بسیاری از آن‌ها به همراه خانواده و در منزل پدری خود ساکن‌اند. طبق نتایج همین سرشماری، خانوارهای ساکن در تهران به سه دسته تقسیم شده‌اند. خانوارهای معمولی، خانوارهای گروهی و خانوارهای موسسه‌ای. در سال ۱۳۹۰ تعداد زنانی که در خانوارهای معمولی زندگی می‌کنند ۴۰۷۱۷۴۲ نفر، زنانی که در خانوارهای گروهی سکونت دارند ۲۹۰۹ نفر و زنانی که در خانوارهای موسسه‌ای ساکنند ۲۰۰۹۹ نفر است.
 
این ارقام برای مردان عبارت است از ۳۹۹۴۶۳۸ نفر در خانوارهای معمولی، ۲۵۱۲۵ نفر در خانوارهای گروهی، و ۳۹۵۳۸ نفر در خانوارهای موسسه‌ای. به درستی مشخص نیست که چه تعداد از خانوارهای معمولی تک نفره‌اند و زندگی مجردی محسوب می‌شوند. آمار دقیقی نیز از تعداد خانه‌های مجردی دختران و پسران در تهران در دست نیست. اما طبق اظهار نظر وزارت ورزش و جوانان ایران در سال ۱۳۹۱، در شهرهای بزرگ بین ۲۵ تا ۳۰ درصد جوانان زندگی مجردی دارند.

معضل خانه‌های مجردی معلول یک سری از علت‌ها در جامعه است. علت های نظیر ظرفیت های علمی – شغلی ، پیوندهای عاطفی و خانوادگی،شرایط محیطی، و برای حل این مشکل ابتدا باید این علت‌ها در جامعه مرتفع شود. می‌توان برای رهایی از این معضل بزرگ نرمش و چرخش‌هایی را در فرهنگ‌های سنتی ایجاد و از آن استفاده کرد تا این سبک از زندگی غربی معادلات اجتماعی را در جامعه ای که ارزش های فرهنگی و دینی نمایان است، خدشه دار نسازد.

گفتنی است،از همه این مطالب می توان نتیجه گرفت که زندگی مجردی با فاصله گرفتن جوانان از محبت و توجه خانواده شکل می گیرد اما روزگار تاکنون با کسی شوخی نکرده است و دادگاه های کیفری و بخش های فوریت های پزشکی بیمارستان ها تداعی گر زندگی های مجردی هستند که بخاطر یک اشتباه از سر  بی تجربگی گرفتار باتلاق شده اند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
خانواده ما 4تا بچه هستیم که سه نفرمون مجردن.من که کوچکترینم 28سالمه.دختر خاله هام همینطور دخترعموهام مجرن.الان تو هر خونه ای یا مجرد هست یا مطلقه.من هرکس میبینم داره از زندگیش می ناله.من نمیدونم دیگه بدتر از این میشه چی میخواد بشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
کوچکترین نمونش اینه :
افزایش حقوق ها و افزایش تورم رو مقایسه کنین تورم توی شهر،توی مغازه ها و ...
افزایش حقوق و جنگ اعصاب بنزین برای یه سفر دوروزه رو مقایسه کنین؟
دریافتی های ماهانه مردم با اجاره خونه ها چی؟
لباس و پوشاک و درمان چی؟
بخوایم بگیم صدها صفحه میشه ،نمیشه؟
من خونه دارم.ماشین دارم.حقوقمم سر ماه میگیرم.
جرات ازدواج ندارم میدونین چرا؟
چون با اینکه توی یکی از مطرح ترین و بزرگترین و قدیمی ترین شرکت ایرانی که کار تولید هم میکنه کار میکنم،ولی میبینم 3 ماه یبار یه قرارداد 3 ماهه میزارن جلومون امضا کنیم و استرس شروع میشه که 3 ماه دیگه سر کار هستم یا نه که پول در بیارم؟!
خب با این تفاسیر مگه دیوانم که یکی دیگرو با هزار آرزو و امید از خونه باباش بکشم بیرون بیارم تو خونه خودم که اونم همش ذهنش درگیر باشه که 3 ماه دیگه چی میشه؟مردم آزارم مگه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
حتما باباهاشون خیلی پول دارند که می تونن برای هر کدوم از بچه هاشون یه خونه تهیه کنند این از مرفهان بی درد بی درد جامعه ی ما!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
خواب دیدید خیر باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
ایا جوانها که بیکار و بی پول ند چاره ای جز مجردی دارند?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
به نظر من شرایط اقتصادی نا مناسب و نبوذ اشتغال برای جوانان علت اصلی هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
تا کی این شعارهای مسخره که زندگی مجردی بده و افسردگی میاره رو میدین. خودتون خسته نشدین. اگه به حرف زدنه ما از شما بهتر حرف میزنیم. چرا هیچوقت راه حل های واقعی نمیذارین و فقط شعار ازدواج کن میدین. چون خودتون هم میدونید با این شرایط اقتصادی نمیشه ازدواج کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
چشم وهم چشمیهای زیاد جلوی ازدواج اسان را گرفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
همه جوونای جنوب شهر لزوما با چاقو و مواد و قلیون تفریح نمیکنن. به یکی میگیم مال جنوب شهریم طرف فکر میکنه با یه وحشی طرفه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
متاسفم برا خودمون.اسممونو گذاشتیم شیعه اما موقع ازدواج و امر خیر چنان سنگ ک چه عرض کنم خندق بلا جلو جونا میکنیم ک با هلی برن هم نشه ازش رد شد.اخه بابات خوب ننت خوب خودت ازدواج کردی لامبورگینی (پراید ن پراید مال پولداراس)داشتی اصن تو خونتون فرغون داشتی اصن خونه داشتی ؟عکس جونیتو ادم میبینه میترکه از خنده و گریه.بعد...انصافه؟اصن دختر نخاستیم نگهشون دارید ترشی بندازید...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
با سلام . اگر وضع همین طور ادامه پیدا کند فساد همه گیر می شود وقتی فساد که زیاد شد پلیس هم دیگر کاری نمی تواند بکند وقتی پلیس نتوانست قطا نظام اسلامی ما شکست می خورد با وجود چنین خطری ایا نباید قسمتی از بودجه ی نظامی کشور را برای جلوگیری از چنین سبک زندگی که مساوی با فساد است قرار داد خطر فتنه ی داخلی کمتر از فتنه ی خارجی نیست بلکه بیشتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
من 7 ساله مجردی زندگی میکنم.و همه چیز بستگی به جنبه ی طرف داره.و الان هم وکیل شدم.روپای خودم وایسادم از 19 سالگی و الانم بالای شهر مشهد خونه خریدم زندگی میکنم.و هیجوقت هم ازدواج نمیکنم چون نمیخام دو روز بعد طلاق بگیرم.
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۰۹:۰۱ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
قبل اينكه وكيل بوذنتو به رخ بكشي نحوه ارتباط تو درست كن خوش ان دل كه دل دارش تو باشي
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
کار از کار گذشته،دیگه هیچکاری درس بشو نیس،منکه کلا از زندگی ناامید شدم .کجایی خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
مشکل هست ولی مواظب باشیم کفرنگیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
ايا اوباش خطرناك فقط در جنوب شهر سكونت دارند مراقب نوشته هايمان باشيم
United States of America
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
خب یک جوان در یک کلانشهر با حقوق۸۰۰ تومنی میتونه ازدواج کنه!! سی سالمون شد من والله خجالت میکشم تو این سال در خونه ی کسی رو بزنم که باهاش ازدواج کنم نه ماشین و نه خونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
این همه از مضرات زندگی مجردی گفتی ای کاش از مضرات زندگی متاهلی هم می گفتی.
United States of America
ناشناس
۰۹:۵۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
یعنی مجردای پایین شهر اوباشن، بالا شهر بچه پولدار و تنها شباهتشون خونه مجردیاشونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
مشکل رو حل کنن اینو که همه میدونن.شرایط ازدواج آسون بشه.عمده ترین مشکلات دوران زناشویی رو در برنامه های مختلف بگن و آموزش بدن.اگه واقعا به فکر مردم و جوانان هستن بیان وام ازدواج بدن به جوونا به صورت بلا عوض.کشورای دیگه چی کار کردن یاد بگیرن.همین عربستانو نگاه.همینا که قبولشون نداریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
راه حل ازدواج موقت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
یه چیز همیشه برا من جالب بوده، مردا هر طور دلشون بخواد زندگی کنن، اکرم 29 ساله (طبق گزارش بالا) واسه زندگی مجردی دست رد به سینش میزنن! خیلی جالبه این طرز تفکر مرد سالارانه ایران، این تفکر "هر چی من میگم درسته"، این تفکر "چون تو دختری"، این تفکر"مرد هر غلطی خواست بکنه چون مرده!"
باعث تاسفه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
یا فاطمه زهرا (س) اگر آن روز غاصبان فدک را از شما غصب کردند امروز هم از همان نسل یارانه مرا غصب نمودند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
تنها ملت و مردم مقصر نیستند بلکه باعث و بانی این اتفاقهای ناگوار دولت هم هست وقتی دولت برای جوانان کارهای فرهنگی و اشتغال و ارزانی در وسایل زندگی ایجاد نکند جوانان چه امیدی دارند به دولت که دیگر امیدی نیست فقط باید فریاد بزنیم یا صاحب زمان عج بیا اقا
Iran (Islamic Republic of)
رسول سمنانی
۱۱:۱۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
مگر دولت چیزی غیر از من و شماست؟

کار رو بده دست جوونهای متعهد و دیندار ، درست میشه !
همین الآنش هم خیلی ایده ها هست خیلی افراد از جمله حاج آقا قرائتی و ... میتونن ایده های خوبی بده (جوانی به ایمان و قرب الهی است و ... !)
و
راهگشای همه ی مشکلات : قرآن است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
فقط بگو خدا فرج مولا اللهم عجل فولیک الفجر ج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
اصلا حرف تون رو قبول ندرام پدر و مادر من نزدیک به 30 ساله با هم دعوا دارند اگه من ازشون جدا می شدم توی زندگی از اینی که هستم بهتر بودم به نظر من اشتباه و زندگی با پدر و مادری که هر شب دعوا دارند و می جنگن بده از من بهتون نصیحت عمر تون رو به خاطر پدر و مادری که مشکل دارند هدر ندید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
خود کرده را تدبیر نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
کلا ما خوبیم.کل دنیا اشتباه زندگی میکنن.کم گول بزنیم خودمونو همه اینا از تفریح نداشتن هرکس تو سن خودشه بیکاری بی پولی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
اونایی که زندگیه مجردی رو انتخاب کردن که هیچ اونایی هم که میخوان تشکیل خانواده بدن آنقدر شرایط افتضای اقتصادیه کشور جلوی راهشون رو سد کرده که میشن جزو گروه اول.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۵
باگفتن چیزی حل نمیشه.!
قدیما رسم بود بزرگترها برای جوانان آستین بالا می زدند.,اما الان
به خاطر شرایط بد اقتصادی کشوربزرگترها که هیچ .,مسؤلین دولتی هم جرأت آستین بالا زدن روهم ندارند.,وتازمانی که این
مشکلات اقتصادی گریبان گیرجوانان باشد .,وضعیت ازین که هست بدتربشه بهترنمیشه.,! بایددنبال راهکاربودواین امرفقط باهمبستگی تمام اورگانهاوسازمانهای دولتی وصدالبته همراهی صداسیما محقق خواهدشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۵
خدااخرعاقبت ماراختم بخیرکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۵
متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
برا کی متاسفین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۵
خب این گفتن مشکل
راه حل چی؟
اینو که خودمونم میدونیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۵
اگه راه حلشو میدونستن که این آمار هر سال اینقد زیاد نمیشد..!خواهر 33 ساله من هم داره دنبال خونه میگرده که مستقل بشه چون شوهر گیرش نیومده..!
Iran (Islamic Republic of)
رسول سمنانی
۱۱:۲۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
ما هنوز دینمونو نمیشناسیم ، که چقدر راحت گرفته !!!! ؟؟

بابا چندتا کلمه میخونن ، (حلال میشه ) تموم شُد رفت!!!! !!