لبو معده را شستشو می دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت مازندران گفت: خوردن چغندر پخته تشنج را درمان می کند.

آشتیانی افزود: برگ سرخ چغندر طحال را باز کرده و ورم آن را کم می کند.

وی گفت: آب برگ چغندر برای درد مفاصل، نقرس، سردرد و دندان‌ درد مفید است.

کارشناس تغذیه افزود: ضماد برگ چغندر با اسید بوریک سبب بهبود کک و مک و طاسی می‌ شود.

آشتیانی افزود: لبو به علت داشتن فیبر چربی خون را کاهش می دهد.

وی گفت: فیبر موجود در لبو، سبب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌ های قلبی در بیماران قلبی می شود.

وی افزود: چغندر قرمز به سبب داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌ خونی جلوگیری می ‌کند.

این کارشناس تغذیه گفت: چغندر لبویی دارای پتاسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است.

انتهای پیام/


برچسب ها: ساری ، راز ، لبو ، سبزی ، فرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.