علیاکبر اشعری، سخنگوی شورای سیاستگذاری بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در خصوص آنچه که ادبیات در سال 1394 تجربه کرده به خبرنگار
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: ما در سال گذشته شاهد معرفی گسترده کتاب بودیم و این مسئله منجر به این شد که برخی از کتابها تیراژ وسیعی پیدا کنند و این نشان میدهد که تبلیغات در باره برخی از کتابهایی که مخاطب خاص ندارند، مفید است.
وی افزود: کتاب «دختر شینا» از جمله کتابهایی است که با کمک تبلیغات مخاطبان خود را پیدا کرد.
اشعری اظهار داشت: نوع برنامهریزی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و دقت در بررسی امور مرتبط با این نمایشگاه فرصتی را ایجاد کرد که همه در برگزاری بزرگترین نمایشگاه فرهنگی کشور مشارکت داشته باشند و این دومین تجربه خوبی بود که در سال 1394 ادبیات را دستخوش خودش کرد.
سخنگوی بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ادامه داد: رخداد خوب دیگری که ادبیات آن را در سال گذشته تجربه کرده است برگزاری جشنوارههایی چون جشنواره خاتم و نقش نهادهای غیردولتی و مردمی در برگزاری این جشنوارهها بود.
اشعری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: از اتفاقات نامناسب ادبی سال 1394 نیز میتوان به این امر اشاره کرد که اگرچه من انتظار داشتم که باغ کتاب در این سال راهاندازی شود، اما متأسفانه هنوز این کار انجام نشده است.
وی افزود: طرح بحث نقد و انتشارات مجلات مرتبط با این مبحث نیز از رخدادهای ادبی سال گذشته به حساب میآید و تداوم این کار میتواند کمک شایان توجهی به ادبیات کشورمان بکند.
سخنگوی شورای سیاستگذاری بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تصریح کرد: آرزوی من این است که با توجه به اینکه رفتار مردم تحت تأثیر بزرگان جامعه است و یکدستی بزرگان میتواند آثار خوبی داشته باشد و چون شاخص خوبی چون ولایت فقیه داریم مشکل چندانی نداریم و در این میان پرخاش مسئولان به هم تأثیرات بدی بر روی جامعه دارد.
اشعری خاطرنشان کرد: متأسفانه سال 1394 مشکلاتی را دربرداشت و امیدوارم که در سال 1395 شاهد همدلی بیش از پیش مسئولان با یکدیگر باشیم.
انتهای پیام/