جشنواره غذای سنتی با هدف کمک به نیازمندان در ساوه برگزار شد.

برگزاری جشنواره غذای سنتی در ساوه
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اراک، مسئول برگزاری این جشنواره با بیان اینکه 40 زن ساوه ای در این جشنواره شرکت کردند ، گفت : حدود بیست نوع غذا ، دو دسر و پنج آش طبخ شده است.

میرزاخانی یکی از اهداف این جشنواره را ترویج تغذیه سالم عنوان کرد و افزود : هزینه های فروش از غذاهای این جشنواره صرف امور خیریه و کمک به نیازمندان می شود .

مدیر عامل موسسه تجلی مهر آفتاب اضافه کرد: این موسسه زیر نظر اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی در امور اجتماعی و توانمند سازی جوانان در شهرستان ساوه فعالیت می کند . 

انتهای پیام/
برچسب ها: اراک ، ساوه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.