به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رنگهای شفاف فلفل دلمهای سرشار از بهترین مواد مغذی است.فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است كه هر دوی آنها آنتیاكسیدانهایی قوی هستند.هر دوی این آنتیاكسیدانها بر روی رادیكالهای آزاد كه اثر تخریبی روی سلولها دارند،تاثیر میگذارند.
فلفل دلمه ای قرمز پتاسیم کمی دارد و یک منبع عالی از ویتامین ها C و A ، B6 ، اسیدفولیک و فیبر است، فلفل دلمه ای قرمز لیکوپین، آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر سرطان های خاص محافظت می کند.
به علاوه این سبزی دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز هست. کپساسین موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک میکند. به علاوه، این ترکیبات موجب تحریک معده برای ترشح اسید میشود، بنابراین افرادی که در برنامهٔ غذایی شان به طور مرتب از این سبزی استفاده میکنند، کمتر به بیماریهای عفونی مبتلا میشوند.
در بعضی موارد استفاده از مشتقات این سبزی بر روی پوست میتواند سبب عوارض و حساسیتهایی شود از این رو به افراد توصیه میشود که در مصرف اینگونه مشتقات بر روی پوست دقت بیشتری اعمال کنند.
انتهای پیام/