وی در پاسخ به پرسشی درباره چرایی کند بودن تحقق اقتصاد مقاومتی اضافه کرد: برای تسریع در این کار باید نمادسازی کرده و اولویت ها را تغییر داد.
شمخانی با بیان اینکه ترویج گفتمانی اقدام موثری در این موضوع به شمار می رود، ادامه داد: باید همه افرادی که تریبون و منبر در اختیار دارند را تشویق کنیم تا به مطالبات مردم پاسخگو باشند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: البته این موضوع به این معنا نیست که از پاسخگویی به مطالبات مردم، اهرم و ابزاری برای فشار به جناح ها و افراد ساخته شود.
شمخانی گفت: شایسته است که در خطبه های نمازجمعه، امامان جمعه هر استان، اقداماتی که در آن منطقه برای کاهش بیکاری، اشتغال آفرینی و تولید کار انجام شده است را بیان کنند تا بدین ترتیب به کارآفرینانی که در عرصه اقتصاد تلاش می کنند، ارج نهاده شود.
وی با بیان اینکه توسعه کارآفرینی نیازمند کسب سود است، اضافه کرد: ما نباید در تشویق کارآفرینان ملی که به تولید دانش، توسعه کشاورزی، بهینه سازی مصرف آب و انرژی، تولید صنعتی و صادرات می پردازند، توسط مسئولان نگرانی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس برای ایثارگری رقابت بود اما امروز باید رقابت را به سمت استفاده بهینه از توانمندی های داخلی و پاسخگویی به مطالبات مردم سوق دهیم.
وی اضافه کرد: اگر این موضوع شعار ما باشد، شاید بتوانیم کندی عملکرد در تحقق اقتصاد مقاومتی را جبران کرده و به آن شتاب ببخشیم.
انتهای پیام/