به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آشپزخانه یکی از قسمتهای خانه است که به علت پخت و پز فراوان در آنجا به احتمال زیاد جرم و چربی گرفته است و آلوده شده است. علاوه بر این، گاهی تمیز کردن وسایل موجود در آشپزخانه از تمیز کردن خود محیط آن دشوارتر است. در اینجا به نکاتی برای تمیز کردن وسایل موجود در آشپزخانه اشاره میکنیم که در مدت زمانی کوتاه آشپزخانه شما را برق میندازد.
یکی از وسایل موجود در آشپزخانه که اغلب جلوی چشم نیز است و بهراحتی جرم میگیرد، مخلوطکن است. برای تمیز کردن آن درون آن آب گرم و چند قطره مایع شوینده بریزید و آن را روشن کنید. یادتان باشد آب داغ نباشد و گرم باشد. بعد از 20 دقیقه آب آن را خالی کنید و درون آن را بشویید.
یکی دیگر از وسایلی که شستوشوی آنها دشوار به نظر می رسد ماکروویو است. برای تمیز کردن آن کافی است چند دستمال خیس را داخل آن بگذارید و برای 2 تا 3 دقیقه آن را روشن کنید تا جرمهای آن از بین برود. بگذارید دستمالهای سرد شود و یا همان دستمالها داخل ماکروویو را دوباره تمیز کنید.
برای برطرف کردن رنگ قهویای موجود در وسایل شیشهای، پیرکس و کتری میتوانید داخل آنها یخ، آبلیمو و نمک بریزید و یک ساعت آنها را کنار بگذارید. خواهید دید که تمیز میشوند.
برای تمیز کردن رنده به جای آسیب رساندن به انگشتان خود میتوانید یک مسواک تمیز را به این کار اختصاص دهید و هر مرتبه به کمک آن داخل دندانههای رنده را با مایع شوینده تمیز کنید. از این روش میتوانید برای سایر وسایل آشپزخانه که دنده دارند نیز استفاده کنید.
علاوه بر این، برای از بین بردن بوی بد موجود در ماشین لباسشویی که سبب بدبو شدن لباسهای تمیز نیز میشود در ابتدا داخل لباسشویی را تمیز کنید سپس با استفاده از ماده شوینده کلردار و باکمک اسفنج تمام قسمتهای داخلی لباسشویی را تمیز کنید. در آن را ببندید و به مدت 4 ساعت صبر کنید سپس دمای آنرا با انتخاب آب داغ افزایش دهید و در قسمت پودر کمی جوهر نمکب ریزید و لباسشویی را درحالتRinse (شستوشو) بگذارید.
منبع: Healthy and Natural Life
انتهای پیام/