به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان وبسایت نیویورک تایمز در گزارشی به بررسی مشکلات جمعیت جوان در سراسر جهان پرداخت. در این گزارش آمده است: جهان ما در هیچ زمانی تا این حد نامتعادل نبوده است که افراد مُسن در کشورهای ثروتمند و جوانان در کشورهای فقیر زندگی کنند.
کارهای زیادی برای حل چالشهایی که جوامع سالمند با آن روبرو هستند انجام شده؛ اما این جمعیت جوان است که اقتصاد جهانی را به شدت تحت فشار قرار داده است. نا آرامیهای سیاسی و تعداد انبوه مهاجران بر مسائل زیادی --از ازدواج گرفته تا دسترسی به اینترنت و رشد شهرها -- تأثیر گذاشته است.
شاید تمثیل « مراقب جوانان خود باشید تا در زمان پیری برای شما ایجاد دردسر نکنند،» مناسب زمان ما باشد. در حال حاضر یک چهارم جمعیت جهان، جوان است (از سن 10 تا 24 سال). بنابر گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل متحد اغلب جوانان در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنند.
فشار جمعیت جوان در کشور هند بیش از دیگر کشورها احساس میشود. حدود یک میلیون نفر ماهانه درهند به سن 18 سالگی میرسند که در نتیجه نیاز به کار افزایش مییابد. هند بیشترین تعداد جوانانی که به سن کار رسیدهاند را به خود اختصاص داده است.
جوانان امروزی بیش از والدینشان تحصیل میکنند. در نتیجه آنچه در حال حاضر در اختیار جوانان قرار میگیرد، آنها را راضی نمیکند. میلیونها نفر برای مقابله با مشکلات، کشور خود را ترک و مهاجرت میکنند.
نقشه جمعیت جهانی نشان میدهد ما در چندین زمینه به درستی عمل کردهایم: مرگ و میر کودکان کاهش یافته و والدین مسن ما بیشتر زندگی میکنند. تعداد فرزندان کاهش یافته و زنان کمتری بر اثر زایمان میمیرند. خبر مهم تر این است که ثبت نام مدارس ابتدایی در کشورهای در حال توسعه از جمله هند افزایش یافته است. البته ناگفته نماند که این یافتهها به طور متعادل در سراسر کشورها توزیع نشده است.
برخی بر این باورند که کشورهای صنعتی باید به دنبال نیروی کار جوان کشورهای در حال توسعه باشند تا تعادل را به جهان ما برگردانند.
انتهای پیام/