15 واحد تولید بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعالیت دارد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این واحد تولید بوقلمون ظرفیت 45 هزار قطعه جوجه ریزی دارد.
در استان کرمانشاه سالانه  یکهزار و 170 تن گوشت بوقلمون تولید می شود این تولیدات در دو دوره جوجه ریزی می شود.
قنبری همچنین گفت : گوشت بوقلمون در مقایسه با سایر فرآورده های پروتئینی و دامی دارای چربی و کلسترول و سدیم کمتری است .


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.