به گزارش
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پنجمین دوره جایزه جهانی میک در ایران که صبح امروز در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد؛ گفت: کشور ما در عرصه تحول، تحول بزرگی در منظر کسب و کار بینالمللی قرار دارد با باز شدن درهای تبادل بینالمللی پس از فرجام برنامه ریزی نادرست بسیار خطرناک است لذا یکی از مهمترین نکاتی که باید مد نظر قرار گیرد این است که امروزه فاکتورهای سنتی تولید و ایجاد ارزش تغییر یافته و جای خود را به دانش و نوآوری فکری بدهند.
وی ادامه داد: سازمانهای ایرانی به منظور ارزش پایدار باید به فرصت تبادل بینالمللی و بهرهگیری درست از تجربیات داخلی و درآمد زایی از سرمایههای داخلی بپردازند.
فرهادی بیان کرد: آنچه در حال حاضر شرکتهای بزرگ را در کشور ترغیب میکند توسعه دانش، نوآوری و سرمایههای آموزش دیده است و امروزه رویکردهای پیشسازمانی تمرکز بر یک سازمان معتبر و یا یک سازمان مشتری مدار دارند، از این رو مدیریت دانش محور مهمترین هدف این شرکتهای بزرگ است.
وزیر علوم عنوان کرد: سازمان دانشی برتر میک به عنوان مهمترین مرجع جایگاه برجسته قرار دارد و در سالهای اخیر دانشگاه شریف با برنامههای ارزیابی و نظارتی در قالب الگوی جهانی یک نقش بزرگ را ایفا میکند.
آخرین وضعیت کد رشته محلهای دانشگاه آزاد
فرهادی در حاشیه مراسم پنجمین دوره جایزه جهانی میک در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت کد رشتهمحل های دانشگاه آزاد تصریح کرد: کد رشته محلها در شورای گسترش بررسی شده رفع نواقص میشود، کار مرتب در حال انجام است و تا تابستان سال 95 وضعیت کد رشته محلهای دانشگاه آزاد مشخص میشود.
وی بیان کرد: برای سال 95 یک جهش خوبی در زمینه فعالیتهای علمی و تحقیقاتی با تامین امکانات و تجهیزات و سقف اعتباراتی که پیش بینی شدهاند در نظر گرفتهایم.
فرهادی در زمینه پروژههای مشترک وزارت علوم و وزارت دفاع عنوان کرد: وزارت علوم بالغ بر 1200 پروژه مشترک در زمینه مدیریتی، فنی، ساختمان و ابزار، با وزارت دفاع دارد و برای این پروژهها اعتبار 300 میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است.
وی در پاسخ به این سوال که بعد از برجام وضعیت ایران در عرصه بینالمللی به چه صورت است، عنوان کرد: در گذشته وضعیت خوبی را شاهد بودیم ولی هم اکنون یک عرصه جدیدی برای همکاریهای علمی و فناوری باز شده است. آنچه که امروز شاهد آن بودیم این است که شرکتهای دانشی برتر که نمایندگی آن در ایران به دانشگاه شریف داده شده بود 200 شرکت فعال بودند که پس از بررسی سه شرکت به عنوان شرکتهای فعال در سطح آسیا انتخاب شدند. و این نشان دهنده نیروی انسانی و سرمایه انسانی با ارزش افزوده بالا میباشد.
انتهای پیام /