به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران از اهواز، غلامرضا مشفق افزود: با توسعه صنعت و رشد اقتصادي كشور بويژه در سال هاي اخير، مصرف انرژي الكتريكي رشد روز افزوني داشته و به همين منظور تامين نياز مصرف كنندگان ، توسعه و نوسازي شبكه هاي انتقال و فوق توزيع امري ضروري و اجتناب ناپذير است .
وي اضافه کرد: ازطرفي با توسعه و تراكم ساختمان هاي شهري، مسير و گذرگاهي براي احداث خطوط جديد وجود نداشته و با وجودعمرطولاني خطوط انتقال برق 132کيلوولت رينگ اهواز درمركز و يا در محدوده شهرامكان افزايش ظرفيت خطوط با اين شرايط تقريباً غيرممكن است .
مجري خطوط برق 230 كيلوولت شرکت برق منطقه اي خوزستان اظهار داشت : استفاده از هادي پرظرفيت يكي از روش هايي است كه با اعمال كمترين تغييرات در ساختار خطوط شبکه برق و صرف كمترين هزينه و در كوتاهترين زمان، افزايش ظرفيت توان انتقالي را موجب مي شود ، که در اين روش بدون تقويت فونداسيون و برج ها ، هادي پرظرفيت با سيم موجود و با مشخصات فني متناسب با شبکه تعويض مي گردد به طوري كه ظرفيت انتقال انرژي بيش از 8 برابر ظرفيت قبلي افزايش مي يابد .
غلامرضا مشفق تصريح کرد: اين هادي به نام Acss/Drake توسط يكي از شركت هاي معتبر ايراني توليد و با تعويض هادي قديمي توسط همان شركت و با رعايت كامل استانداردها در خط 132 كيلوولت اهوازجنوبي-گلستان به طول حدود 12 كيلومتر مدار اجرا شد .
وي بيان کرد : هزينه هاي صرف شده طرح بالغ بر 9 ميليارد ريال بوده كه از محل اعتبارات شركت برق منطقه اي خوزستان تامين و پرداخت شده است.
انتهای پیام/