انواع شکلات های کاکائویی در بازار وجود دارد که برای پذیرایی عید از آنها خریداری می کنید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ زهره موسوی کارشناس ارشد تغذیه گفت: از میان انواع شکلات ها شکلات تیره به دلیل خاصیت ضد اکسیدانی که دارد توصیه می شود که این شکلات به عنوان شکلات تلخ هم شناخته می شود.


وی با بیان اینکه این نوع شکلات حاوی درصد کاکائو جامد با کمی شکر و یا بدون شکر است افزود: از آنجا که شیر با آنتی اکسیدان های شکلات پیوند تشکیل می دهد منبع خوبی از آنتی اکسیدان نیست ضمن این که چربی بالاتری نیز دارد .

موسوی ادامه داد: در خرید کاکائو دقت کنید شکلاتی را انتخاب کنید که در تهیه آن به جای پالم یا روغن نارگیل از کره کاکائو استفاده شده باشد.

وی تاکید کرد: از خرید شکلاتی که رنگی متمایل به خاکستری همراه با دانه های سفید یا سوراخ های کوچک بر سطح آن دارد خودداری کنید.

موسوی ابراز داشت: شکلات تلخ برای تقویت حافظه، قلب و پوست مفید است.

انتهای پیام/


برچسب ها: همدان ، شکلات تلخ ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.