وی برگزاری آیینهای بومی و اصیل آذربایجان را از جمله اقدامات مشمول برنامه نوروزگاه عنوان و اضافه کرد: اجرای موسیقی عاشیقی، ارائه کالاهای فرهنگی مرتبط با نوروز، برپایی کارگاه پوشاک سنتی، برپایی نمایشگاه صنایع دستی، اجرای نمادین و نمایشی برنامههای نوروزی، نمایشگاه عکس، آیین سمنو پزان و .. از جمله این موارد است.
حقپرست از استقرار 100 نفر راهنمای گردشگری در سطح استان و برپایی بازارچههای صنایع دستی در شهر تبریز و 12 نقطه استان خبر داد.
این مسئول با بیان اینکه، موزههای استان در حال آمادهسازی برای نوروز هستند، اعلام کرد: امسال در نمایشگاه تهران شرکت کردیم و در نمایشگاه برلین آخر اسفند ماه جاری و نمایشگاه باکو اواسط فروردینماه سال آینده شرکت می کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی اظهار داشت: لوگوی تبریز، پایتخت جهانی فرش تبریز آماده شده است که امروز به مسئولان کمیتههای مرتبط قابل ارائه خواهد بود.
وی بر لزوم پذیرش مدارس از میهمانان فرهنگی و ممانعت از پذیرش غیرفرهنگیان تأکید و خاطرنشان کرد: از مدارس تقاضا داریم سرریز مسافران را بعد از هتلها و مسافرپذیرها پذیرش کنند تا شاهد رکود فعالیت این اصناف نباشیم.
حقپرست ادامه داد: هوای تبریز و آذربایجان به گونهای است که تنها در مواقع مشخصی از سال گردشگر دارد و فعالان این عرصه مجبورند کل درآمد سال را در این مقاطع حاصل کنند، افزود: با توجه به اتفاقاتی مثل انتخاب تبریز به عنوان پایتخت جهانی فرش در تلاشیم طوری برنامهریزی شود میزان حضور گردشگران در شهر را به کل مقاطع سال پخش کنیم.
انتهای پیام/ش