آب روغنو یکی از کاچیهای معروف ومقوی کرمانی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، کاچی یک دسر ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله که در گذشته نقش مهمی در سلامتی و تقویت جسم و روح داشته که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند

این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد

آب روغنو شامل :روغن حیوانی ارد برنج نبات گاوزبان، گل رنگ ،بابونه- چهار زیره کرمانی مغز بادام- پسته، فندق،گردو وهسته هلو خرد شده پودر نارگیل-

در زمان تهیه گل گاوزبان ،گل رنگ ،بابونه را در ظرفی به همراه نبات می جوشانند درظرفی دیگر مقداری روغن حیوانی ریخته سه تا چهار قاشق ارد برنج را به ان اضافه می کنند وخوب سرخ می کنند بعد چهار زیره پودر نارگیل ومغزهای خرد شده را به ان اضافه می کنند و در اخر گاوزبان را که داغ است صاف کرده وبه مواد اضافه می کنند وهم میزنند تا بجوشد وقوام بیاید.

این کاچی برای افرادی که بنیه بدنی پایین دارند وخانم هایی که تازه زایمان کرده اند بسیار مقوی است

انتهای پیام/ی

برچسب ها: آب روغنو ، معجون ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.