انواع مواد مغذی برای مبارزه با سرطان در دسترس هستند اما مشکل این است که رژیم‌های غذایی ما اغلب فاقد این مواد مغذی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  هشت ماده مغذی، جلوگیری‌کننده از انواع سرطان‌ها معرفی شده‌اند: مطالعات نشان داده‌اند کسانی که سطوح بالای ویتامین D را دریافت می‌کنند، در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، پروستات و سرطان‌های دیگر هستند.
 
مطالعات نشان داده‌اند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگی‌های ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست.
 
بعضی تحقیقات نشان داده است که ویتامین‌های گروه ب از جمله اسید فولیک یا همان ویتامین ب 9، می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش دهد. در افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان کبد کمتر است.
 
فولات، برای سلول‌ها و بافت‌های تکثیر یافته بسیار مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.
 
 
منبع:سلامت‌نیوز
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.