افزايش اقامتگاه‌هاي بومي، راهکار توسعه گردشگري در استان سمنان

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،مشاور امور گردشگري سازمان توسعه صنعتی ملل متحد(یونیدو) گفت: يكي از راههاي توسعه گردشگري در استان سمنان، توسعه و افزايش تعداد اقامتگاه‌هاي بومي است.
 «فلورين سنگسميد» در بازدید از برخی جاذبه‌های تاریخی و طبیعی سمنان اظهار داشت: استان سمنان به دليل برخورداري از تنوع آب و هوايي و جاذبه‌هاي طبيعي بكر و دست نخورده، داراي شرايط اوليه براي رشد و توسعه گردشگري پايدار است.
وي با اشاره به قابليت استان سمنان در زمينه اكوتوريسم، گفت: اين استان نياز به ايجاد و توسعه اقامتگاه‌هاي بومي دارد.
وي هدف از سفر خود به ايران را گسترش و بهبود صنعت گردشگري كشور به خصوص در 6 استان سمنان، کردستان، خوزستان، کرمانشاه و خراسان‌رضوی و گلستان به سفارش سازمان يونيدو عنوان كرد.
مشاور امور گردشگري سازمان يونيدو با تاكيد بر اينكه توسعه صنعت گردشگري ايران به تنهايي و توسط يك فرد و يك سازمان امكان‌پذير نيست، گفت: توسعه گردشگري نياز به مشاركت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، ادارات دولتي مرتبط، بخش خصوصي، شهرداري ها، NGO ها، مردم و .... دارد.
وي با ابراز اميدواري نسبت به توسعه گردشگري استان سمنان گفت: دومين سفر خود را در ارديبهشت ماه به استان انجام مي‌دهد و طرح اوليه براي بهبود وضعيت گردشگري ايران و استان را ارائه مي‌كند.
سنگسميد افزود: عبوري بودن و مقصد سفر نبودن يكي از چالش‌هاي اصلي گردشگري استان سمنان است و اين در حالي است كه استان در مسير ترانزيت مسافران تهران – مشهد قرار دارد و نبايد تنها يك مسير عبوري باشد.
وي با تاكيد بر اينكه استان سمنان بايد از فرصت نزديكي به پايتخت و قرار داشتن در مسير عبوري مسافران مشهد بهره‌برداري كند، گفت:  منابع طبيعي و نيروي انساني لازم براي توسعه گردشگري استان سمنان فراهم است.
مشاور سازمان يونيدو در سفر خود به استان سمنان از جاذبه‌هاي گردشگري استان در شاهرود، شهميرزاد و مهديشهر و سمنان بازديد كرد.
گفتنی است این سفر و حضور مشاور سازمان یونیدو در استان سمنان در راستای اجرای طرح ملی تکاپو انجام شد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.