وی بیان کرد: در این نظارت ها وضعیت ساختمان و محیط نانوایی، داشتن کارت سلامت شاغلان نانوایی و وضعیت لباس و پوشش آنان نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه تمام شاغلان در نانوایی باید کارت سلامت داشته باشند گفت: کارت سلامت که اعتبار آن شش ماه می باشد، گویای آن است که فرد شاغل در نانوایی هیچ مشکلی از نظر بیماریهای قابل انتقال مانند بیماریهای انگلی و پوستی ندارد.
حسنی افزود: ناظران بهداشتی در این بازدیدها کیفیت نان از نظر میزان نمک و جوش شیرین و همچنین وجود جوهر قند که یک ماده سرطان زا است را از طریق نمونه برداری مورد بررسی قرار می دهند.
وی خاطر نشان کرد: نظارت بر کمیت نان مانند رعایت وزن و اندازه چانه خمیر نیز بر عهده نهادهای دیگر از جمله سازمان صنعت و معدن است.
مدیر گروه بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طرح استفاده از کارت خوان در نانوایی ها خبر داد و گفت: این طرح با هدف پیشگیری از انتقال آلودگی ها از طریق تبادل پول در کارگروه آرد و نان مشهد مطرح شده است.
وی افزود: شهروندان می توانند شکایات و درخواست های خود در زمینه تخلفات بهداشتی در نانوایی ها را با شماره 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام//