دو واحد فعال در شهرستانهای البرز و آوج ، مرع بدون آنتی یبوتیک تولید می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: هم اکنون مجوز  ۸ واحد دارای شرایط لازم برای فعالیت تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان نیز در دست اقدام و صدور است.

عزتی افزود: در استان قزوین تعداد ۴۲۲ واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه مشغول فعالیت در امر تولید گوشت مرغ هستند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: به طور متوسط ماهیانه حدود ۴۴۰۰ تن و سالیانه حدود ۵۳ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می شود.

عزتی تصریح کرد:  نیمی از گوشت مرغ تولیدی  به مصرف شهروندان استان و نیمی دیگر حدود ۲۵ هزار تن به سایر استانها به ویژه استان تهران والبرز صادر می شود.

وی از مرغداران پیشرو خواست؛ تا برای دریافت مجوز تولید مرغ عاری از آنتی بیوتیک به سازمان جهاد کشاورزی استان و اداره کل دامپزشکی مراجعه کنند.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار