آش بلغور یکی از غذاهای اصیل کرمان است که غذای ویژه مراسم مذهبی و نذورات کرمانیها را تشکیل داده وارزش غذایی بالایی دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، برای پخت این آش خوشمزه مواد لازم خود – لوبیا – عدس – گوشت گوسفند – بلغور گندم - روغن – سیر – نعنا خشک – دارچین – فلفل سیاه -نمک – زرد چوبه می باشد.

طرز تهیه این آش خوشمزه ومقوی هم به این شکل است که ابتدا بلغور گندم راخیس کرده ودرظرف مسی  میپزیم بعد از پخت کامل بلغور، گوشت را به شکل قطعات ریز شده  می پزیم وسپس آن را له کرده وبا حبوبات پخته شده به بلغور اضافه می کنیم وادویه ها را به میزان مورد نیاز اضافه می کنیم چاشنی این آش چون دیگر آ ها پیاز داغ و سیر داغ است  .

این آش مدت زیادی باید جا بیفتد وسپس آماده سرو است.

این غذا یکی از سنتی ترین غذاهای کرمانی است که بیشتر در ماه رمضان وماه محرم بعنوان نذری پخته می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: آش ، بلغور ، کرمان ، نذری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار