اسپاگتی با کوفته تنوری
کم پیش میآید که فردی از این غذای خوشمزه خوشش نیاید. در یک ظرف بزرگ مواد زیر را ترکیب کنید. اگر طرفدار لازانیا باشید حتما از این غذا خوشتان میآید. کوفتههای استفاده شده در این غذا فاقد گلوتن هستند و در آن به جای خرده نان از جو استفاده میشود و فیبر آن بیشتر میشود و مقویتر است.
طرز تهیه کوفته یا گوشت قلقلی
این کوفته با کوفتههایی که شما تا به حال آماده میکردید متفاوت است به همین دلیل تهیه آن نیاز به آموزش دارد. در ظرفی بزرگ مواد زیر را با هم ترکیب کنید و با یک چنگال هم بزنید. سپس آن را با دستتان ورز دهید و گوله گوله کنید و در تابه یا فر بگذارید تا بپزد و آماده شود. سعی کنید اندازههای کوفتههای کوچک یا گوشت قلقلیتان یکسان و مرتب باشد.
200 گرم گوشت چرخکرده
1 فنجان جو (نوعی جو که سریع میپزد)
سه چهارم فنجان شیر کمچرب
سه چهارم فنجان پنیر پیتزای رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
یک دسته کوچک برگ جعفری خردشده
طرز تهیه ادویه روی آن
مواد زیر را در مخلوط کن بزنید و با هم ترکیب کنید:
1 فنجان پنیر ریکوتا شیری (یا پنیرهایی مانند آن)
یک حبه سیر رندهشده
مقدار کمی جوز هندی و نمک
طرز تهیه سس
این مواد را با هم ترکیب کنید و به اسپاگتیهای نصفشده اضافه کنید و کمی از آن را برای مابین و روی غذا کنار بگذارید. هر لایه از آن را به خوبی به این سس آغشته کنید. علاوه بر این کمی هم از این سس روی کوفتهها بریزید:
4 فنجان سس مارینارا
1 فنجان آب
طرز تهیه اسپاگتی کوفته تنوری
بین لایههای اسپاگتی که به سس آغشته شده است مواد بریزید و روی آن پنیر و سس و ادویه برزید. این کار را تا لایه آخر انجام دهید و روی آن را با موادی که دارید تزیین کنید و روی آن را فویل بگذارید. آن را در دمای 400 درجه به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. زمانی که آن را بیرون آوردید 10 تا 15 دقیقه یا کمی بیشتر آن را روی شعله گاز بگذارید تا بریانیتر و زیباتر شود. میتوانید برای زیباتر شدن آن نودل آماده را به سس آغشته کنید و روی غذا را با آن تزیین کنید.
انتهای پیام/