در تحقیقی جدید مشخص شد که شیر و گوشت طبیعی حدود 50 درصد اسید های چرب امگا 3 بیشتری نسبت به محصولات مشابه غیر طبیعی دارند.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان  در تحقیقی جدید مشخص شد که شیر و گوشت طبیعی حدود 50 درصد  اسید های چرب امگا 3 بیشتری نسبت به محصولات مشابه غیر طبیعی دارند. به علاوه یک گروه بین المللی از دانشمندان دریافتند گوشت های طبیعی حاوی مقادیر کمتری از دو نوع چربی اشباع شده ای هستند که با خطر افزایش بیماری های قلبی مرتبط است.

قبلا نیز این گروه طی یک مطالعه جهانی دیگر بر روی غلاتی که به صورت طبیعی پرورش یافته بودند، متوجه شدند این محصولات در مقایسه با میوه ها و سبزیجاتی که به صورت سنتی پرورش می یابد، حاوی حداکثر  60 درصد آنتی اکسیدان های بیشتری هستند.
 
این تفاوت میان گوشت و شیر طبیعی با گوشت و شیری که به روش های متداول تولید می شوند به خاطر تغذیه دام از علف است که باعث می شود در مقایسه با تغذیه با غلات، چربی مورد نیاز بدن دام به درستی تامین شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار