به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: خوراک دام و طیور 70درصد فعالیت تولید گوشت و
فراورده های خام دامی را انجام می دهد که اگر تغذیه مورد توجه قرار نگیرد خسارت به
تولیدکننده و سلامت اجتماع وارد می شود.
محمد کشتکار افزود:
برای بهبود تغذیه دام و طیور در استان 50 کارخانه های تولید خوراک دام و طیور با
مشارکت اتحادیه های دامداری و دامپروری راه اندازی شد که نقش موثری در تغذیه مراکز
دامپروری و دامداری دارد.
معاون سلامت اداره کل
دامپزشکی استان اصفهان گفت: 5 کارخانه دیگر بزودی راه اندازی می شود که با فعالیت
این مراکز نیاز خوراکی و تغذیه مراکز تولید فراورده های خام دامی و طیور استان
اصفهان تامین می شود.
وی ادامه داد: کارخانه
ها باید به تکنولوژی، تیم علمی قوی، کیفیت محصولات اولیه، مدیریت و نظارت بر
عملکرد دقت داشته باشند تا اینکه فعالیت آن ها بهبود و رشد پیدا کند.
انتهای پیام/