به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه ؛ مرادی کارشناس ارشد هیات پزشکی ورزشی استان گفت: ورزشکاران در تغذیه ی خود باید از برنج ، ماکارونی ، نان و سیب زمینی استفاده کنند. اما به اشتباه سراغ انواع گوشت ها می روند که موجب پروتئین اضافی در بدن شده و بر کلیه و کبد ورزشکاران فشار وارد می کند .
وی در خصوص میزان مصرف آب هم افزود: بدن ورزشکاران هر بیست دقیقه نیاز به آب دارد و اگر مدت زمان تمرین بیشتر از یک ساعت شد ورزشکار باید به آب خوردن ،مقداری نمک و شکر اضافه کنند.
انتهای پیام/