به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛حسن زاده با اشاره به اهتمام این سازمان جهت آمادگی برای تبریز 2018 اظهار کرد: باید طی این مدت زیباییهای تبریز را با ایجاد طراحیهای مدرن، رنگین بودن شهر و... به نمایش بگذاریم.
وی رویکرد این سازمان را تبدیل تبریز به شهر لاله ها عنوان کرده و از کاشت دو میلیون پیاز لاله در سطح شهر و میادین اصلی تبریز خبر داده و افزود: هوای تبریز برای رشد و حیات گل لاله بسیار مناسب است و از سوی دیگر می توانیم هزینه های بالای خرید و کاشت گلی مثل شب بو را از این طریق در تبریز کاهش دهیم.
حسن زاده همچنین برنامه ریزی جهت ایجاد جلوهای سبز در تپه ها و کوههای اطراف شهر تبریز طی سالهای آینده را از دیگر اهداف سازمان پارکها و فضای سبز تبریز جهت آمادگی برای تبریز 2018 عنوان کرد.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز هدف شورا و شهرداری تبریز را توسعه فضای سبز شهری عنوان کرد و گفت: به همین منظور حرکتهایی انقلابی در این راستا با عنوان «نهضت درختکاری» آغاز شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی از علل کاهش فضای سبز تبریز طی دهههای گذشته، تصریح کرد: عواملی متعددی در این بخش دخیل بوده که از آن جمله می توان به مهاجرتها، افزایش جمعیت، محدودیت زمینهای هموار شهری، توسعه مسکن و مهمتر از همه توسعه اقتصاد شهری با فروش باغات شهر تبریز در دهههای گذشته اشاره کرد.
حسن زاده با تاکید بر اینکه باید برای توسعه فضای سبز از حداقل های موجود حداکثر بهره را ببریم، گفت: امیدواریم با عزم جدی موجود در مدیریت استانی و شهری، بار دیگر فضای سبز تبریز به جایگاه واقعی خود بازگردد؛ چرا که تحولات حوزه فضای سبز طی یکی دو سال قابل مشاهده نیست و نیاز به گذر زمان دارد.