کارشناس نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به تولید ترخینه پروبیوتیک شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نرگس شهبازپور با همکاری تیمی از محققان دانشگاهی موفق شد با استفاده از سوش‌های پروبیوتیک در محصول سنتی ترخینه، آن را به یک غذای فراسودمند تبدیل کند و ترخینه پروبیوتیکتولیدکند.

شهبازپور یادآوری کرد: ترخینه در غرب کشور نوعی سوپ سنتی است که از تخمیر گندم خرد شده در دوغ حاوی ادویه‌های معطر و گیاهان بومی تهیه می‌شود.

وی افزود: گروهی از محققان دانشگاهی موفق به تولید ترخینه پروبیوتیک شده و مجوزهای لازم برای تولید تجاری آن را بدست آورده است.

این اختراع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده و گواهینامه ثبت آن صادر شده است.

پروبیوتیک‌ها میکروارگانسم های زنده و غیربیماری زایی هستند که وقتی در مقادیر کافی وارد بدن شوند تاثیرات مثبتی بر سلامت میزبان می‌گذارند.

انتهای پیام/ز

 

برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، ترخینه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.