شکر به سرطان غذارسانی میکند
شکر در بدن به انرژی تبدیل میشود و سلولهای سرطانی نسبت به سایر سلولها به مقادیر بیشتری از گلوکز نیاز دارند تا بتوانند رشد کنند به همین دلیل محققان به این فکر افتادهاند که شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. اما تحقیقات اخیر نشان داده است که چه فرد شکر مصرف کند چه نکند سلولهای سرطانی به شکر دسترسی دارند و مصرف شکر تاثیر چندانی بر روی خطر ابتلا به سرطان ندارد.
آنتیاکسیدانها سرطان را درمان میکنند
گفته میشود که آنتیاکسیدانها روند رشد سلولهای سرطانی را آهسته و یا معکوس میکنند و به همین دلیل مصرف غذها و نوشیدنیهایی که سرشار از آنتیاکسیدانها هستند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و یا از آن پیشگیری میکند. اما تحقیقات نشان داده است که مصرف آنتیاکسیدانها تاثیر بسزایی در پیشگیری یا مهار سرطان ندارد و میتوان گفت در این مورد تاثیر کمی دارد.
بیوپسی سرطان را گسترش میدهد
بیوپسی یا بافتبرداری به معنای نمونهبرداری از بافتها است و گفته میشود که از طریق آن سلولهای سرطانی گسترش مییابند. این باور که بافتبرداری سرطان را گسترش میدهد در مورد انواع مختلف سرطان صحت ندارد و سرطان بیضه تنها سرطانی است که در آن بافتبرداری ممکن است بافتها و سلولهای سرطانی را گسترش دهد.
سرطان بیماری مدرن و جدیدی است
علم پزشکی هر سال مواد سرطانزای بسیاری را کشف میکند اما خیلی از عوامل بوجودآورنده سرطان همچون اشعه ماوراء بنفش خورشید، دود، عوامل ژنتیکی و وراثتی از ابتدا وجود داشتهاند. بیماری سرطان در بقایای بهجامانده از انسان به 3000 سال پیش برمیگردد و حتی در دایناسورها وجود داشته است و سرطان بیماری نیست که دنیای مدرن و پیشرفت علم موجب آن شده باشد.
سرطان روز به روز بیشتر قربانی میگیرد
تحقیقات نشان داده است با وجود اینکه آمار ابتلا به سرطان در کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است اما در کشورهای توسعهیافته به تدریج کاهش یافته است. در کشورهای توسعهیافته به علت پیشرفتهایی که در روشهای پیشگیری و درمان این بیماری انجام شده است ابتلا به سرطان یا مهار آن کاهش یافته است.
انتهای پیام/