بسیاری از افراد غذای کافی دریافت می‌کنند اما باز هم وزنشان کمتر از حد نرمال است.

دکتر سوسن پارسا متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بسیاری از افراد غذای کافی دریافت می‌کنند اما وزنشان کمتر از حد نرمال است، برای کشف این موضوع باید سه منشا اصلی را مورد بررسی قرار داد.

وی ادامه داد: یکی از دلایل آن بیماری‌های جسمی از قبیل پرکاری تیروئید، عفونت‌های مختلف در بدن؛ علت دوم انگل‌های موجود در بدن و دلیل سوم بیماری‌های عمومی در افراد لاغر است که باید بررسی شود.

پارسا افزود: در صورتی که هیچ کدام از این بیماری‌ها به اثبات نرسد و فرد از لحاظ جسمی سالم باشد، باید به منشأ روحی غذا نخوردن توجه نمود. در بسیاری از این افراد لاغر، بالا بودن میزان استرس و نگرانی‌ از مسائل روزمره زندگی باعث کاهش اشتها در آنها می‌شود.

پارسا در ادامه افزود: در این گونه موارد متخصصان تغذیه و اعصاب و روان باید در کنار هم فعالیت کنند تا فرد آرامش ذهنی خود را بازیابد.

وی تصریح کرد: همچنین افرادی که غذای کافی می‌خورند اما به دلیل اختلالات روده‌ای هضم و جذب کافی ندارند باید تحت نظر متخصص تغذیه و اعصاب و روان قرار گیرند و مشکل زمینه‌ای را حل کنند.

پارسا در ادامه تصریح کرد: به افراد لاغر معمولاً مصرف غذاهای کم حجم و پرکالری توصیه می‌شود یعنی به عنوان مثال این افراد بهتر است به جای میوه‌ها از آب میوه‌های طبیعی استفاده کرده و میزان روغن سالم را افزایش دهند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از مغزدانه‌ها و آجیل‌ها گزینه بسیار خوبی به حساب می‌آید. این افراد بایستی میزان دریافت‌ غذاهای پرحجم و پرکالری را کاهش دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار