وی به تولید ۱۹۴ کیلوگرم زعفران در سال ۹۴ خبر داد و افزود: تا سالهای گذشته بیش از 95 درصد زعفران کشور در دو استان خراسان جنوبی و رضوی تولید میشد که با گرایش سایر استانها، این سهم کاهش یافت.
وی با اشاره به وجود محدودیت منابع آبی در استان همدان بیان کرد: به دنبال توسعه کشتهای کمآب بر در استان همدان هستیم و زعفران به عنوان یک محصول کمآب بر و اقتصادی در اولویت کشت قرار گرفته است.
پرورش ابراز داشت: در پی جلسات متعدد با سازمان مدیریت و برنامهریزی همدان، برنامه پنج سالهای برای توسعه کشت زعفران در استان همدان تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه همدان خاستگاه کشت زعفران در سالهای دور بوده است، اظهار داشت: براساس این برنامه هر سال 30 هکتار به اراضی کشت زعفران در همدان اضافه میشود تا در پایان برنامه، 150 هکتار به اراضی سطح زیرکشت زعفران استان همدان اضافه شود.
انتهای پیام/ی