به گزارش
حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در نشست دبیران تشکل متبوعش با اشاره به سفر رئیس جمهور به ایتالیا و فرانسه گفت: لازم است مجلس به وظیفه نظارتی خود راجع به قراردادهای 45 میلیارد دلاری و قراردادهای نفتی 25 ساله عمل نماید.
وی افزود: حزب مؤتلفه اسلامی از نمایندگان محترم و رئیس محترم مجلس شورای اسلامی میخواهد که یک کمیسیون ویژه را برای بررسی قراردادهای خارجی اخیر دولت تشکیل دهد تا به طور جدی به وظایف نظارتی مجلس عمل شود و از طرف ملت مراقبت کند که قراردادها مطابق منافع و مصالح کشور تنظیم و نهایی شود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: فرانسویها همانهایی هستند که در کوران تحریم ایران بیشترین همکاری را با آمریکاییها کردند و برای خوشخدمتی به آمریکا به منافع اقتصادی خودشان هم لطمه زدند.
حبیبی تصریح کرد: هیئت نظارتی مجلس باید به این موضوع رسیدگی کند که اقتصاد ورشکسته ایتالیا و اقتصاد بیمار فرانسه بیشتر محتاج مراوده اقتصادی با ایران است یا در این قراردادها به حل مشکلات رکود و بیکاری در کشور ما کمک میشود.
وی ادامه داد: میلیاردها دلار داراییهای بلوکه شده اگر قرار باشد با این قراردادها مشکل غربیها را حل کند باید به مردم توضیح دهیم که چه مشکلی از مشکلات ما از جمله خروج از رکود و ایجاد رونق کسب و کار حل میشود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی بیان داشت: اکنون هیئتهایی که به ایران آمدند منجر به قراردادهایی که به رونق اقتصاد کشور ما بیانجامد نشد، آمدند و بررسی کردند چگونه میتوانند کالاهای خود را به ایران بفروشند ما باید راهبرد مشخص در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشیم و نسبت این سفرها را با اقتصاد مقاومتی تعریف کنیم و مردم را در جریان آن قرار دهیم.
وی افزود: آنچه مهم است اینکه که ببینیم جایگاه بخش غیردولتی و مردمی و تولید کنندگان داخلی در این قراردادها چیست و از همه مهمتر آیا خطر نفوذ اقتصادی در این قراردادها را رصد کردهایم.
حبیبی با اشاره به عدم تعیین تکلیف برنامه ششم در دولت و مجلس و بلاتکلیفی بودجه سال 95 گفت: نمایندگان مجلس معتقدند دولت باید بودجه چند دوازدهم را برای سال 95 به مجلس بدهد و فرصت رسیدگی به برنامه ششم را ندارند. سخنگوی دولت میگوید بودجه چند دوازدهم نمیدهیم. باید تکالیف را روشن کرد و با مردم شفاف در امور اقتصادی سخن گفت.
وی با اشاره به مصوبه دولت در مورد قراردادهای نفتی اظهار داشت: مصوبه مذکور دارای ابهامات زیادی است که با مخالفت صاحبنظران اقتصادی روبرو شده است. بندهای مفاد آن با کثیری از قوانین اساسی و عادی کشور مغایرت دارد. با آنکه بیش از 2 ماه از ابلاغ آن میگذرد هنوز رئیس محترم مجلس بر اساس اصل 138 اظهارنظر نکرده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد روند رسیدن به فهرست واحد از طرف اصولگرایان در انتخابات مجلس تاکید کرد: راهبرد یک صدا یک فهرست، راهبرد موفق ما برای حضور در انتخابات آینده است. ما اکنون با هدایت جامعه روحانیت مبارز به سمت فهرست واحد میرویم و به احتمال زیاد و انشاالله این هفته تکلیف فهرست در تهران مشخص میشود. همین رویکرد در سرتاسر کشور از سوی اصولگرایان استقبال شده و اصولگرایان در بیش از 20 استان به نتایج خوبی برای پیشبرد راهبرد خود رسیدهاند.
وی با اشاره به نشست سالن شهید شیرودی و اظهارات آیتالله موحدی کرمانی تصریح کرد: گفتمان بستن راه نفوذ آمریکا به نهادهای انتخابی یک گفتمان فراگیر در کشور است. به همین دلیل بسیاری از اصولگرایان که نامشان در فهرست نباشد به نفع فهرست واحد کنار میروند و روی یک فهرست متمرکز میشوند. مؤتلفه اسلامی همین آهنگ را دارد و انشاالله به این وظیفه مهم عمل خواهد کرد. در مورد انتخابات خبرگان ما از فهرست جامعتین حمایت خواهیم کرد.
حبیبی در مورد نشست ژنو و آینده سوریه گفت: ما هر روز شاهد یک پیروزی ارتش در سوریه هستیم. ترکیه و عربستان به دلیل شکستهای پی در پی در سوریه دچار افسردگی دیپلماتیک هستند. گروههای محارب در سوریه دچار انشقاق و اختلاف میباشند معلوم نیست در نشست ژنو شرکت کنند. جریان تکفیر و تروریسم به بنبست رسیده است.
وی با تحلیل از آیتالله مکارم شیرازی و آیتالله سبحانی در برگزاری کنگره خطر جریانهای تکفیری در قم خاطر نشان کرد: علمای جهان اسلام هم صدا با مراجع عالیقدر قم معتقدند باید ابتدا با منطق ریشه تکفیر و تروریسم را از بین برد و چهره منور اسلام را به نمایش گذاشت. تبری علمای جهان اسلام از جریان تکفیر عربستان و ترکیه و حامیان تروریسم را منزوی کرده است.
حبیبی آغاز سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران و ملتهای اسلامی تبریک گفت و با اشاره به جشنهای دهه فجر و فرا رسیدن 12 بهمن روز ورود امام (ره) به میهن اسلامی بیان داشت: انقلاب اسلامی به تعبیر امام خمینی(ره) انفجار نور در ایران اسلامی بود. ملت ما در این روز وارد نور شدند و از ظلمت سیاه تاریخ دیکتاتوری شاهان خارج شدند. استقبال ملت ایران در روز 12 بهمن از امام(ره) این پیام را به جهانیان داشت که فصل جدید زندگی در ایران در سایه استقلال و آزادی آغاز شده است. انقلاب اسلامی منشاء تحولات عظیم در منطقه و جهان شده است و نام پرآوازه امام خمینی(ره) را در تاریخ به نیکی ثبت کرده است.
وی افزود: عصر ما عصر اسلام و امام خمینی(ره) است. مردم جهان با روی آوردن به اسلام پایان تاریخ مادیگری را زمان زیادی است آغاز کردهاند. میراث عظیم امام خمینی(ره) با رهبری بیبدیل مقام معظم رهبری تاکنون به وجه شایستهای حفظ شده و رویش و توسعه این تفکر الهی با رهبریهای داهیانه معظم له تحقق یافته و با عنایات الهی ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/