مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: از آنجا که مسائل روانشناختی علت مراجعه نیمی از دانشجویان به کمیسیون موراد خاص است، کامل بودن اعضای کارگروه بررسی موارد خاص امری ضروری است.

دکتر یعقوبی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در گفت‌و گو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نیمی از دانشجویان به دلیل مسائل روانی و اجتماعی به شورای بررسی موارد خاص وزارت علوم مراجعه می‌کنند و همین امر لزوم حضور رئیس مرکز مشاوره در شورای بررسی موارد خاص دانشگاه را جدی‌تر مطرح می‌سازد.

وی با اشاره به شیوه نامه تعامل مراکز مشاوره با شورای بررسی موارد خاص دانشگاه‌ها که قبلاً به دانشگاه‌ها ابلاغ شد، تصریح کرد: این شیوه نامه به اعضای کارگروه بررسی موارد خاص در مرکز مشاوره( شامل رئیس مرکز روانشناسی بالینی، روان پزشک، مددکار اجتماعی و کارشناس آموزش) اشاره نموده و بر تلاش مراکز مشاوره در استخراج اطلاعات مهمی مثل دلایل افت تحصیلی دانشجویان و انگیزه آنها برای ادامه تحصیل تاکید دارد.

وی افزود: پاسخ علمی و دقیق به این پرسش که آیا افت تحصیلی دانشجویان ناشی از مشکلات روان شناختی بوده یا خیر، بسیار مهم است که دفتر مشاوره و سلامت در حال رایزنی با متخصصان بهداشت روانی کشور است تا بتواند پرسش‌نامه یا ابزاری تهیه و تدوین کند تا نقطه نظرات ارائه شده از سوی مراکز مشاوره به شوراهای بررسی موارد خاص دقیق‌تر و علمی باشد.

دکتر یعقوبی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به آخرین اطلاعات جمع آوری شده از مراکز مشاوره دانشجویی در خصوص تعداد پرونده‌های مطرح شده در کارگروه‌ها تعامل مراکز مشاوره با کمیسیون موارد خاص، تکمیل کار گروه کامل در مراکز مشاوره ضروری است چرا که در آمار بدست آمده از حدود 50 دانشگاه تعداد اندکی، ترکیب کامل اعضای کارگروه را دارا بوده‌اند.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.