کشور ما با توجه به پیشینه‌ای که دارد، چنین موزه‌ای نیاز داشت؛ زیرا مردم در داخل و حتی از خارج کشور که اهل مطالعه و اهل قلم هستند از آن استقبال خواهد کرد.

راضیه تجار نویسنده در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص موزه کتاب و کتابت گفت: هر فعالیتی در حوزه فرهنگ  به خصوص در کتاب و کتابت اتفاق بیفتد، کم است و آغاز هر کاری که اندیشه و فکر را به فعالیت وادار کند، خوب است. از این رو می‌توان نسل امروز و نسل‌های بعدی را بیشتر با این قضیه آشنا کرد و سیر تاریخی آن را به عینه دید.

تجار در ادامه افزود: نفس عمل بسیار خوب است و جای تبریک دارد. فقط باید بدانیم چه امکاناتی در این موزه وجود دارد و آیا مطالب به صورت صوتی و تصویری هم در این زمینه دیده می‌شود یا نه؟ و یا به نویسندگان و معرفی آثار هم پرداخته شده است؟

از نظر من باید برای نویسندگان معاصر جهت شناسایی آثارشان جایگاه خاصی به علاوه دست خط‌هایشان در نظر گرفته شود. همچنین نمونه‌ کارهای پیشینیان به همراه تمام مشخصات‌شان ارائه شود.

این نویسنده در ادامه خاطرنشان کرد: کشور ما با توجه به پیشینه‌ای که دارد، چنین موزه‌ای نیاز داشت؛ زیرا مردم در داخل و حتی از خارج کشور که اهل مطالعه و اهل قلم هستند از آن استقبال خواهد کرد.

ناگفته نماند برای رشد و ارتقای این امر نیازمند برقراری ارتباط با دانش‌آموزان و دانشجویان هستیم. به این معنا که دبستانی‌ها و دبیرستانی‌ها و دانشجویان را باید به این نوع فرهنگ متصل کرد که معنای فرهنگ‌سازی و زمینه‌سازی دقیقا همین نوع ارتباط است. البته در وهله اول شاید از این موزه استقبال نشود؛ ولی وقتی به آن جهت داده می‌شود قطعا موثر خواهد بود.

تجار درباره مانا بودن این تصمیمات گفت: اول از هر چیزی این موفقیت به انسان احساس غرور می‌دهد و هر کسی که دستی به قلم دارد، می‌بیند که این تصمیم ماناست و خود او می‌تواند یکی از اعضای ناگستگی این رشته باشد تا این مسیر را ادامه دهد. به همین دلیل اهمیت کارش را به خوبی درک خواهد کرد. به علاوه اینکه با تاریخ نوشتاری این کشور مواجه می‌شود.

تجار در پایان گفت: همان طور که سینما برای خودش موزه دارد، اهل قلم و حوزه کتاب و کتابت هم نیازمند چنین موزه‌ای هستند.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار