بهرام فتاحی متخصص چشم در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه استفاده از لنزهای رنگی موجب عفونت باکتریایی میشود، اظهار داشت: در هنگام استفاده از این نوع لنزها باید مسائل بهداشتی را کاملاً رعایت کنیم تا این لنزها دچار آلودگی نشوند و به چشمها آسیبی وارد نشود.
وی بیان کرد: اگر لنز در اثر تماس با دست و یا حتی آلودگی هوا دچار آلودگی شود در هنگام قرار گرفتن در چشم سبب بروز عفونت باکتریایی به نام سودوموناس شده که میکروبی فوقالعاده خطرناک است و در عرض 48 ساعت باعث ذوب شدن قرینه و از بین رفتن آن میشود.
این متخصص چشم با بیان این که لنزهای آلوده سبب بروز بیماری کراتیت میشود، افزود: این یک انگل خطرناک است که متأسفانه در آب موجود است و هنگامی که این میکروب همراه با لنز وارد چشم میشود درمان آن ماهها و شاید سالها طول بکشد و همچنین اگر در مراحل اولیه، بیماری شناخته نشود، درمان قطعی ندارد علاوه بر کدورت قرنیه سب التهاب شدید و افزایش فشار چشم میشود.
فتاحی ابراز داشت: در هنگامی که لنزهای رنگی زیاد استفاده شود، اکسیژن کافی به قرینه نمیرسد و این عضو متورم شده و در نهایت اشک چشم را کاهش میدهد.
وی ادامه داد: اگر لنزها به طور صحیح داخل چشم گذاشته نشود سبب خراش قرنیه و آسیب قرنیه شده و در هنگام پلکزدن از چشم به بیرون پرتاب میشود.
وی خاطرنشان کرد: لنزها میتوانند سبب انتقال عفوت، هپاتیت، انگلهای چشمی، ایدز و آب مروارید شود. که همه این مسائل با رعایت بهداشت کاملاً قابل پیشگیری است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/