به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از ثبت سامانه جوجه ریزی در 18 واحد مرغداری مرغ گوشتی به تعداد 462 هزار قطعه در شهرستان آمل خبر داد گفت: از این جوجه ریزی 790 تن گوشت مرغ روانه بازار شد.
سید مرتضی امینی هدف از ثبت سامانه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری را مدیریت تولید، کنترل جوجه ریزی، تنظیم بازار و بهبود شرایط کیفی گوشت جهت ورود به بازار بیان کرد و افزود: 18 و نیم درصد گوشت مرغ مازندران در آمل تولید می شود.
به گفته وی كاهش هزينه و افزايش تولید و بازده اقتصادی، سودآوری و اشتغالزایی در تولید مرغ در گرو انتقال مسائل علمي و فنی روز به تولیدکنندگان است.
انتهای پیام/ی