![درمان گوش درد با استفاده از سیر و روغن زیتون + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350113_378.jpg)
وی تاکید کرد : با توجه به جمعیت استان و مصرف سالیانه 25 کیلوگرم گوشت برای هرنفر به میزان 67هزار تن گوشت نیاز است .
وی با بیان اینکه از دو کشتارگاه زاهدان یکی غیرفعال است خاطرنشان کرد :کشتارگاه طیور صنعتی زاهدان به ظرفیت 7هزار قطعه در ساعت در حال فعالیت است.
وی بیان اینکه هدف سازمان جهاد کشاورزی عرضه گوشت بهداشتی است تصریح کرد: در حال حاضر 190واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت پنج میلیون قطعه در هر دوره جوجه ریزی وجود دارد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 5 کشتارگاه طیور صنعتی در شهرستان های زهک، زاهدان، خاش و ایرانشهر وجود دارد.
وی با اشاره براینکه بخش زیادی از گوشت طیور در داخل استان تامین می شود افزود: بخش عمده ای نیز از استان های همجوار کرمان و خراسان جنوبی تامین می شود.
وی گفت : جوجه های یک روزه بیمه اجباری می شوند که در صورت خسارت، دولت خسارت آنها را پرداخت می کند.
انتهای پیام/ی