افراد کم خون باید مصرف برخی مواد غذایی را به حداقل برسانند.

محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مواد غذایی که جذب آهن در بدن را کاهش می‌دهند، گفت: چای، قهوه، سبوس غلات و پوست حبوبات باعث کاهش جذب آهن در بدن می‌شوند.

وی ادامه داد: سبزیجات با وجود فواید بسیاری که دارند اما نباید در مصرف آنها زیاده روی شود، چون باعث سرعت عبور مواد غذایی از روده شده و فرصت جذب آهن کاهش می‌یابد.

عزیزی در ادامه افزود: افراد کم خون باید سعی کنند مصرف مواد ذکر شده را به حداقل رسانده و مصرف چای و قهوه را به 2 ساعت قبل و یا بعد از غذا خوردن موکول کنند.
 
این متخصص صنایع غذایی در بخش پایانی در رابطه با مواد غذایی مفید برای افراد کم خون گفت: انواع گوشت‌ها به خصوص گوشت قرمز و جگر و همچنین انواع میوه، مثل انار، انواع خشکبار‌هایی نظیر: توت خشک، انجیر و برگه ها و در ضمن حبوبات بدون پوست نیز برای جذب بیشتر آهن در بدن مفید هستند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار