کارشناس تغذیه گفت: مصرف پنیر به تنهایی واقعا باعث کاهش عملکرد مغز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  کرمانشاه ؛ مریم شیرمستی گفت: پنیر حالت فشرده‌تری نسبت به سایر لبنیات از جمله شیر و ماست دارد و از همین رو حجم کلسیم در آن بسیار بالا است.

وی گفت: با خوردن پنیر، مقدار زیادی کلسیم وارد بدن می‌شود که تعادل کلسیم بدن را بر هم می‌زند.

وی گفت: وقتی که کلسیم خون با خوردن پنیر زیاد شود، بدن برای نگه داشتن این نسبت از مغز که منبع فسفر است برداشت می‌کند و همین امر باعث کاهش فسفر مغز می‌شود، در حالیکه فسفر برای عملکرد مغز ضروری است.

وی افزود: پنیرعملکرد حافظه و سلول‌های مغز را کاهش می‌دهد و به عبارتی فرد را خنگ می‌کند
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر گردو منبع غنی فسفر است و از همین رو می‌تواند هنگام استفاده با پنیر، تعادل کلسیم وفسفر را در بدن حفظ کند.

این کارشناس تغذیه گفت: البته زیاده‌روی در مصرف گردو به تنهایی هم می‌تواند این تعادل را برهم بزند و از همین رو از قدیم هم گفته شده پنیر و گردو هر دو درد هستند و با هم درمان.

انتهای پیام/ف
برچسب ها: کرمانشاه ، کاهش ، عملکرد ، پنیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.