به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مریم شیرمستی گفت: پنیر حالت فشردهتری نسبت به سایر لبنیات از جمله شیر و ماست
دارد و از همین رو حجم کلسیم در آن بسیار بالا است.
وی گفت: با خوردن پنیر، مقدار زیادی کلسیم وارد بدن میشود که تعادل کلسیم بدن را
بر هم میزند.
وی گفت: وقتی که کلسیم خون با خوردن پنیر زیاد شود، بدن برای نگه داشتن این نسبت
از مغز که منبع فسفر است برداشت میکند و همین امر باعث کاهش فسفر مغز میشود، در
حالیکه فسفر برای عملکرد مغز ضروری است.
وی افزود: پنیرعملکرد حافظه و سلولهای مغز را کاهش میدهد و به عبارتی فرد
را خنگ میکند
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر گردو منبع غنی فسفر است و از همین رو میتواند هنگام
استفاده با پنیر، تعادل کلسیم وفسفر را در بدن حفظ کند.
این کارشناس تغذیه گفت: البته زیادهروی در مصرف گردو به تنهایی هم میتواند این
تعادل را برهم بزند و از همین رو از قدیم هم گفته شده پنیر و گردو هر دو درد هستند
و با هم درمان.
انتهای پیام/ف