وی گفت: در بحث اعطای تسهیلات نیز رتبه استان 6 است که اگر بخواهیم در رتبه برتر قرار گیریم باید رتبه استان 5 باشد.
حسینی افزود: در برگزاری همایش چند هدف وجود دارد که اطلاعرسانی از توانمندیهای اقتصادی، اجتماعی برای سرمایهگذاران و تبادل هیئتهای اقتصادی و تجاری و سرمایهگذاری و ارائه و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری از جمله آن اهداف است.
نایب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری آذربایجانشرقی افزود: متأسفانه در بحث تأمین زیرساختهای سرمایهگذاری اعم از زمین، آب، برق و گاز در پارهای مناطق استان مشکلات داریم که دستگاههای اجرایی باید دست در دست هم داده و برای رفع مشکلات موجود هم صدا شوند تا انشاءالله در مراجعه سرمایهگذاران به مشکل برنخوریم.
وی گفت: بخش معدنی برای استان ظرفیت است هر چند در بهرهبرداری از آن چالشهایی داریم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی به تجربه برگزاری چهار همایش قبل اشاره کرد و افزود: در ارائه پروژههای سرمایهگذاری به سرمایهگذاران باید تمام موارد شامل مجوزات ضمیمه باشد و نیز نحوه سرمایهگذاری اعم از فاینانس و Bot و ... در پیوستهای سرمایهگذاری موجود باشد و یا اینکه برگزاری مزایدههای پروژهها قبل از همایشها و حداقل همزمان با برگزاری همایش انجام گیرد.
وی گفت: در بحث سرمایهگذاری خارجی و بدون احتساب نفت و گاز رتبه آذربایجانشرقی اول است و در این زمینه آمار و ارقام و مجوزها و نیز تسهیلات اخذ شده از بانکها مشخص است.
نایب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری آذربایجانشرقی پروژههای نیمهتمام را فرصت کلیدی دانست و گفت: میتوانیم به سرمایهگذاران بگوییم که مجوزهای اینگونه پروژهها حل شده، چه مقدار از ماشینآلات مورد نیاز تأمین و تجهیز شده و یا از فلان تکنولوژی استفاده شده است.
وی گفت: چهارمین همایش را در شرایطی برگزار کردیم که حتی سیستم امنیتی کشور اعلام کرده بود که میهمان و سرمایهگذار خارجی برای همایش نمیآید و این در شرایطی بود که با تدابیری که انجام گرفت سرمایهگذاران متوسط از چهل و چهار کشور در همایش حضور پیدا کردند و همگان این حضور چشمگیر را در رسانههای ارتباط جمعی داخلی و خارجی مشاهده کردند.
حسینی گفت: هم اکنون 175 پروژه سرمایهگذاری در قالب فرمت یونیدو آماده داریم که حداکثر تا یک ماه آینده زیرچاپ میرود و این خود ظرفیتی است که میتوانیم به سرمایهگذاران معرفی کنیم.