به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛سردار یدالله بوعلی روز سه شنبه در آیین تجلیل از فعالان اردوهای راهیان نور کهگیلویه و بویراحمد افزود:این استقبال در میان خانواده ها نهادینه شده و باعث فرهنگ سازی و تغییر نگرش در خانواده ها شده است.
وی به آثار معنوی و تربیتی این اردوها بر نسل های جوان به ویژه دانش آموزان اشاره کرد و گفت:بر اساس تحقیقات انجام شده تاثیر فرهنگی این اردوه ها همچون دانشگاه ها مثبت بوده است.
سردار بوعلی هماهنگی و همدلی میان دستگاه ها و نهادهای استان برای برگزاری هر چه با شکوه تر اردوهای راهیان نور را قابل تقدیر خواند و گفت:تلاش می شود روز به روزکیفیت برگزاری این اردوهای فرهنگی افزایش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم در این آیین گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از هفت هزار دانش آموز پسر و دختر به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شده است.
هادی زارع پور اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال بیش از چهار هزار دانش آموز دیگر به این مناطق اعزام می شوند.
وی ترویج فرهنگ شهید و شهادت،تقویت روحیه جهادی و فرهنگ سازی آثار معنوی دوران هشت سال دفاع مقدس را از برکات و اهداف اصلی اردهای راهیان نور عنوان کرد.
زارع پور اظهار کرد:ارتباط منطقی میان شکاف بین نسلی به ویژه نسل اول با چهارم انقلاب و ثبت رشادت ها و دلیرمردی های دوران دفاع مقدس از دیگر برکات این اردوها است.
وی عنوان کرد:کهگیلویه وبویراحمد در اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور رتبه سوم کشور را کسب کرده است.
در این آیین از 25 فعال و دست اندرکار اردوهای راهیان نور استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.
بیش از 140هزار دانش آموز دختر و پسر در کهگیلویه و بویراحمد در حال تحصیل هستند.
انتهای پیام /ف