باقر زاده رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هر کسی که نتواند یاد بگیرد و آموختههای اشتباه خود را دور بریزد و برای یادگیری موضوعات جدید مقاومت کند از جنس بیسوادان جدید اطلاق میشود. هر قابلیت و توانایی و مهارتی که منجر به زندگی بهتر شود به عنوان سواد اطلاق میشود و از آنجایی که شئون زندگی بهتر دائما در حال تغییر هستند بنابراین مصادیق سواد هم دائما در حال تغییر میباشند.
وی ادامه داد: علاوه بر این 30 سال گذشته در تهران موضوع ترافیک و آلودگی های زیست محیطی و یا معضل زباله های بیمارستانی به شدتی که امروز با آن مواجه هستیم و درباره آن صحبت میشود وجود نداشته است.
باقر زاده عنوان کرد: انسانهایی که توانایی مواجه درست و علمی با مسائل و مشکلات امروز را ندارند و یا اینکه از امکانات و موهبت های خدا به گونهای استفاده میکنند که منافع آیندگان به خطر میافتد از مصادیق بیسوادی یا همان موج سوم بیسوادی است.
وی بیان کرد: حضور برخی از فناوری ها روابط اعضای خانواده را با یکدیگر به شدت تحت تاثیر قرار داده و زمان مواجهه چهره به چهره و گفتگوهای بین اعضا را کاهش میدهد.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در پایان خاطر نشان کرد: در واقع خانوادهای که پیش از این بصورت گروهی با یکدیگر در تعامل بودند در حال حاضر بصورت فردی حرکت میکنند و فردگرایی آثار و پیامدهای روحی و روانی و عاطفی را ایجاد میکند و این موارد مصادیق جدید بیسوادی و یا موج جدیدی از بیسوادی است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/