کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شیراز، گفت: غلات سبوس دار، به علت داشتن فيبر نامحلول، باعث كاهش جذب چربي و قند در بدن، مي شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازشیراز؛ نسيم بهادري، با اشاره به برپایی غرفه محصولات غذايي سالم در مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز در راستاي بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه، گفت: از محصولات ارایه شده در اين غرفه، مي توان به انواع نان هاي تهيه شده از غلات كامل و بدون جوش شيرين، برنج قهوه اي، لوبياي سويا، روغن كنجد، سبوس برنج، گندم و جوانه ها اشاره كرد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز هدف از برگزاري غرفه سلامت را، معرفي غذاهاي سالم به كاركنان، آشنايي با طعم محصولات غذايي جديد و آموزش تهيه برخي از مواد غذايي در منزل، عنوان كرد.

بهادری گفت: در راستاي شعار بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه "مصرف كمتر نمک، قند و چربي" برگزاري اين غرفه ها و ذایقه سازي طعم هاي جديد در افراد، مي تواند نقش بسزايي در كاهش بار بيماري هاي غير واگير به عنوان يكي از معضلات جامعه امروز، باشد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف

برچسب ها: مبارزه ، چربی ، قند ، غلات ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.