قائم مقام مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: فعالیت این سازمان بر اساس اصل سه جانبه گرایی میان کارگر، کارفرما و دولت است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، رضا راعی امروزدر نشست هم اندیشی سازمان تامین اجتماعی و کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایان ایران در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: این سازمان در طول عمر خود تاکنون سه بار به سمت اصلاح و تدوین برنامه های راهبردی رفته است اما در دولت یازدهم برای نخستین بار پس از 60 سال است که این اصل به برنامه های عملیاتی رسید.

وی با بیان اینکه تلاش ما این بود تا در دو سال گذشته سازمان تامین اجتماعی را از حاشیه ها دور و به ریل اصلی خود بازگردانیم اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی از سال 1387 از نقطه سر به سری خود عبور کرد یعنی ورودی جریان نقد از خروجی جریان نقد، کمتر شد و این وضعیت مربوط به دو سال اخیر نیست.

وی با بیان اینکه اکنون 40 میلیون و 300 هزار نفر در ایران زیر پوشش تامین اجتماعی هستند تصریح کرد: از این تعداد دو میلیون و 800 هزار نفر مستمری بگیر هستند که فقط حدود 80 هزار نفر آنها را اعضای صندوق فولاد تشکیل می دهند و امروز با مشکل هایی مواجه هستند.

راعی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی کشور ماهانه 42 هزار میلیارد ریال تامین مالی و پرداخت می کند، گفت: از این مقدار، 28 هزار و 500 میلیارد ریال برای مستمری بگیران و 13 هزار و 500 میلیارد ریال برای هزینه های درمان پرداخت می شود.

وی با اشاره به ضریب پشتیبانی در سازمان تامین اجتماعی افزود: این ضریب نشاندهنده نسبت بیمه پرداز به مستمری بگیر است که این نسبت در گذشته 32 بوده اما اکنون به 6.7 رسیده یعنی تعداد بیمه پرداز نسبت به مستمری بگیر رو به کاهش است.

وی این نسبت را در صندوق بازنشستگی یک به 9 اعلام کرد و افزود: این نسبت به این معناست که به ازای هر یک نفر که کار می کند، 9 نفر مستمری بگیر وجود دارد.

راعی تاکید کرد: اگر ضریب پشتیبانی از پنج بگذرد به ورشکستگی می رسیم که این موضوع از چند سال گذشته تا کنون رخ داده است.
قائم مقام مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در سال های اخیر بارهایی به این سازمان مانند کسانی که حق بیمه پرداخت نکرده اند، تحمیل شد.

وی با اشاره به اینکه ما 13 میلیون نفر بیمه شده اصلی داریم افزود: از این تعداد 9 میلیون نفر کار می کنند و چهار میلیون نفر حق بیمه پرداخت نمی کنند و دولت در قبال آنها متعهد است.

راعی با تاکید بر اینکه تلاش ما این است که حتی یک روز نیز حقوق مستمری بگیران به تاخیر نیفتد، گفت: سازمان تامین اجتماعی بزرگترین و پیچیده ترین سازمان اجتماعی و اقتصادی در کشور می باشد و در دولت یازدهم تعامل بین این سازمان و وزارت کار به بهترین سطح رسید.

وی همچنین با بیان اینکه نقش کارفرما در صندوق های بیمه زیاد است، خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی تاکنون هیچکس را ممنوع الخروج نکرده است.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این نشست گفت: استان اصفهان دارای هشت هزار واحد صنعتی با یک میلیون کارگر بیمه شده و 70 شهرک صنعتی است و ارتباط کارفرما و کارگر بسیار خوب و نزدیک است. 

سید عبدالوهاب سهل آبادی با بیان اینکه ما تشکل های کارفرمایی و کارگری فعالی در استان اصفهان داریم افزود: با این وجود، آمار بیکاران استان کم نشده و لازم است که دولت و سازمان هایی مانند تامین اجتماعی در این زمینه کمک بیشتری کنند.

وی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم به زمانی برسیم که دیگر هر چه قدر هم کمک کنیم، فایده نداشته باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این نشست گفت: اصفهان بالاترین حد از تعامل تشکل های کارگری و کارفرمایی را دارد.

غلامعلی قادری افزود: مطالبه گری کانون کارفرمایان، اتاق بازرگانی و اداره صنعت، معدن و تجارت استان موجب شده تا شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت استان اصفهان رتبه اول کشور را به خود اختصاص دهد

وی با اشاره به تعدیل تعدادی از نیروهای کار در سال جاری در استان اصفهان اظهار کرد: به این موضوع همچنین مساله بازنشستگان صنعت فولاد باید توجه بیشتری شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه 65 درصد از جمعیت پنج میلیون نفری این استان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند گفت: این اداره کل در 43 شعبه، 23 شعبه اقماری به ارائه خدمات هجده گانه به مردم می پردازد.

علی اصغر دادخواه افزود: 110 هزار کارفرما با این اداره کل قراردارد دارند و این اداره با 30 هزار میلیارد ریال گردش مالی، رتبه اول را در کشور دارد.

تعدادی از اعضای کانون های کارفرمایی کشور در این نشست به بیان نظرها و مشکل های خود پرداختند که از جمله آنها می توان به بحران اقتصادی تولیدکنندگان، پاسخگو نبودن قوانین عادی برای حل این بحران ها و نیاز به قانون های بحرانی، مالیات و بحران مدیریتی اشاره کرد.

نشست هم اندیشی سازمان تامین اجتماعی و کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایان ایران روز دوشنبه با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعضای کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران و قائم مقام مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ت


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.