به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پرویز افشار معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در همایش دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای سراسر كشور در مجموعه فرهنگی شقایق اظهار داشت: در گذشته مبارزه با مواد مخدر معطوف به برخوردهای قهری بود اما پس از گذشت مدتی، بخشی از فعالیتهای مبارزه معطوف به پیشگیری و درمان اعتیاد شد. چرا كه مقابله با عرضه کافی و جوابگو نبود.
وی با بیان اینكه دنیا هزینههای سنگینی برای مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از ترانزیت آن به اروپا داده است، افزود: اكنون شرایط به سمت مدیریت مصرف است و این موضوع در برنامه ششم توسعه به خوبی گنجانده شده است، طبق این برنامه از سال آینده به مدت پنج سال، باید از تعداد کسانی که به موادمخدر آلوده میشوند هر سال 5 درصد کم شود که این وظیفه سنگینی است.
معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: تحقق این امر مستلزم کاهش تولید معتاد جدید و کاهش میزان عود اعتیاد در افراد تحت درمان است، یعنی میزان معتادان درمان شدهای که پاک میمانند هم باید به همین میزان کاهش یابد.
افشار گفت: همچنین در تحقق کاهش 25 درصدی باید جمعیت هدف را در کشور تحت پوشش خدمات پیشگیری قرار دهیم تا اعتیاد، 25 درصد کاهش یابد.
وی با بیان اینكه 88 درصد درمان اعتیاد توسط سازمانهای مردمنهاد و بخش خصوصی صورت میگیرد و مابقی توسط دولت انجام میشود، اظهار داشت: قانون مبارزه با مواد مخدر به عنوان سند بالادستی، در دنیا بی نظیر است و از طرفی معتقدم باید زمینه درمان معتادان كم بضاعت هم فراهم شود و این یكی از مطالبات جدی ما است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/