رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت:استان اردبیل در برخی محصولات از جمله سیب زمینی و عدس رتبه‌های شاخص کشور را در اختیار دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی با تأکید به تنوع اقلیمی در استان اردبیل تصریح کرد: به دلیل تنوع اقلیمی و تنوع فصلی امکان تولید اغلب محصولات باغی و زراعی در استان وجود دارد.

وی افزود: درواقع به دلیل آب‌وهوای گرم و سرد که در گستره استان همواره مشاهده می‌شود می‌توان محصولات متنوعی تولید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بابیان اینکه در برخی محصولات ازجمله سیب‌زمینی و عدس استان اردبیل رتبه‌های شاخص کشور را در اختیار دارد، اضافه کرد: در کلزا رتبه نخست، در سیب‌زمینی و سویا رتبه دوم و در عسل رتبه سوم را کسب کرده‌ایم.

سروی افزود: در سال زراعی جاری در تولید گندم رتبه استان از ۱۱ به چهار ارتقا یافت و در تولید جو، ذرت دانه‌ای و گوشت سفید نیز هرکدام تولیدات تا ۱۰ هزار تن افزایش یافته است.

وی گفت: علاوه بر مساعد بودن اقلیم اردبیل برای کشاورزی دسترسی آسان به بازارهای جهانی به دلیل واقع‌شدن در مرز امتیازی برای کشاورزی این منطقه محسوب می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین به ظرفیت اشتغال در بخش کشاورزی تأکید کرد و بیان داشت: در حال حاضر ظرفیت اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کشاورزی اردبیل قابل‌توجه است و می‌تواند تا ۳۰ درصد جمعیت را با توسعه صنایع پایین‌دستی و بالادستی اشغال کند.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.