اولین نوشیدنی انرژی‌زای ارگانیک از زعفران تولید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان  ؛احسان لطفی، مخترع این نوشیدنی در این باره افزود: مراحل تحقیقات این اختراع پس از عید سال 93 با همکاری دکتررضایی، عضو هیأت علمی و دکترحسینی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام آغاز شد.

وی در خصوص مزایای ویژه این نوشیدنی بیان کرد: کافئین ندارد و یکی از امتیازات مهم اختراعمان همین مطلب است؛ چراکه کافئین اعتیادآور است و مضرات بسیاری دارد؛ همچنین به دلیل آن که از مشتقات زعفران استفاده نشده، ارگانیک است.

لطفی با بیان این مطلب که این اختراع با هدف تعدیل کردن وضعیت نوشیدنی‌های کافئین‌دار و کوتاه کردن دست برندهایی همچون کوکاکولا، پپسی و هایپ صورت گرفته است، عنوان کرد: آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم.
منبع:ایسنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.